Thursday, December 6, 2012

:: Toowoomba Deli and Meat ::

Lama dah tak buat review on food kan.. Hehe.. Anyway for those yang suka western food, aku nak suggest korang sila la makan di kedai Toowoomba Deli and Meat, Setapak... Melangkan masuk ke dalam restaurant nie tetiba je rasa macam kat obersea... Haha... Maybe disebabkan oleh interior kedai tu yang mengingatkan aku pada sebuah restorant di USA yang aku pernah pergi dulu.

Tujuan asal kitorang ke sini di sebabkan member baik aku, Osya mengidam nak makan ikan salmon.. Hehe... Aku kalu bab orang mengidam nih tak sampai hati nak tolak =p.... Hehehe

Jom layan gambar...

 :: Grass Fed Rib Eye ::

 :: Salmon Steak ::

 :: Lamb Rack ::

 :: Toowoomba Steak Soup ::

 :: Osya & I ::

 :: Peace from Sofia ::

 :: Bersungguh laki aku makan rib eye die.. kekeke ::

  :: Jai ::


Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:: Bukan main lagi anak dara aku makan lamb rack ::

For those yang nak try makan di Toowoomba Deli and Meat, restoran ini terletak di Platinum Mondrian PV128. Restaoran ni sederat dengan Chatime and Pelita. If korang guna Jalan Genting Kelang dari arah bulatan Pahang, restoran ini terletak di sebelah kiri dan bersebelahan dengan Hospital Columbia Asia.

Toowoomba Deli and Meat 
G3A, PV 128 Platinum Mondrian,
Jalan Genting Klang, Setapak,
53000 Kuala Lumpur
Tel : 603 4131 9006




3 comments:

Syigim said...

cantiknya gamba! semuanya nmapk sedap esp lamb rack tu! i LOVE lamb! comelnye dia ngap ngap lamb rack tu :)

ashra said...

Ni nak gi ni..hehehe...

diyana said...

menarik giler semua gambar!!! nampak sedap sangat... tapi u mmg pandai tangkap gambar pun.. tak aci! hehehe.... thanks for the suggestion. sangat teringin nak pergi sini.. :)