Wednesday, November 14, 2012

:: Sofia's 1st Time On The Train ::

This was taken wayyyyyyy back in April *7 month ago tu.. hehe... But I decided to post it anyway, just for my future reference =p.. So macam mana kitorang boleh terjebak nak naik LRT?? Normally En Suami memang akan drive untuk ke mana2, sebab lebih mudah katanya walaupun duduk dalam jem.. Tak perlu nak berpanas or berhujan di tengah-tengah orang ramai. But kali nie die mengalah sebab everytime nampak bus or lorry, Sofia sibuk ajak naik. Kesian la pulak kan, so instead of naik bus we decided why don't we go to KLCC via LRT.. Hehe... *The last time aku naik LRT was last year kot. Time tu ada match between Chelsea vs Harimau Muda. Ngehehe...

So memandangkan dah lama tak naik LRT, both off us pun agak blur2 waktu nak beli tiket.. Baru ku tahu rupa nya sekarang dah pakai token ekk.. *Hahaha... lemau.. So waktu tunggu train sampai, mulut si Sofia ni riuh sangat & tak boleh duduk diam sebab excited nak naik LRT.


:: Daddy, ingat lagi ke cam mane nak guna?? Hehehe ::

:: Si kecik yang busybody nak juga ambil token sendiri ::

:: Tak boleh duduk diam... ::

:: Time duduk pun ade je benda die nak buat ::

:: Hand-in-hand with daddy ::

Tapi bila dah dalam train, reti pulak duduk diam.. Agak nyer takut kot sebab goyang2 kan.. Haha...





Ape yang kitorang buat kat KLCC???
Insya-Allah will update later k..

5 comments:

Liza Othman said...

pandai pia hehe..
anak aku pun ade time2 mintak naik ketapi la bas la.. nampak seronok kot :)

shark said...

suwiiitttt :)

Wan Amira said...

muke cuak je cikpia ni.. :) aku tetiap hari naik lrt huhuhu :p

Jiey^Mien said...

Tingin nk bwk Ian naik train, tp smpi skrg tertangguh.. B-)

ashra said...

Wahh.siap posing..

Yay..sofea da naik train...
Hha..anak anak kita ni,kalu kita tak bawak,tah bila nak naik kan...hehe.mak ayah ada kete...