Wednesday, June 6, 2012

:: Selamat Pengantin Baru Nor - Nikah 26 May 2012 ::

Fuhh Alhamdulillah, selamat sudah majlis pernikahan & reception di kedua-dua belah pengantin..Untuk upacara nikah, tema kitorang warna turquoise.. Tapi warna baju aku ada sikit off la.. Kekeke... Tak pe  la, tak de orang nak tengok aku pon =p

So Selamat Pengantin Baru Buat Nor & izham ye..
Semoga berkekalan hingga akhir hayat..
Amin..

Jom layan gambar


 :: Gorgeous bride ::

Sebelum di akad nikahkan, tok kadi mintak izin untuk tengok pengantin perempuan. Katanya nak tanya pada pengantin perempuan samada die bersetuju untuk dikahwin kan ke tak.. Ihihihi cam kelakar la pulak. Tapi ye la, maybe pernah ada kes pengantin pompuan lari kot =p.

Alhamdulillah dengan 3 kali lafaz (1st time laju sgt, 2nd time ada salah sebutan), adik ipar aku kini sah bergelar isteri kepada Izham =p.
 




:: Mendengar dengan penuh kusyuk apa yang pak imam tu cakap ::

Upacara membatalkan air sembahyang



Time untuk bergambar



 




 


The Pelamin

 

The Hantaran


*all done by Mak Su Lin

Bunga Pahar




Orang kuat Majlis


:: is non other than Mak Su Lin =p::




 

4 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

Selamat Pengantin Baru :)

alyyani said...

rindu nye nak tgk gambar korang dalam blog ni. lama tak berupdate. busy eh? hehehe.. mmg gorgeous. semua pun cantik. pengantin, theme, baju, pelamin, sopia, semua2 lah.. congratulations to adik ipar yani!

shark said...

selamat pengantin baru..
pelamin dia kelas noks ;p

ashra said...

Selamat pengantin baru,nor.
Moga bahagia berkekalan ya..

Cantiklah baju..putih bersulam biru..
Pelamin pun aku suka..hehe