Friday, May 11, 2012

:: Rumahku Banjir ::

Huwaaaaaaaaaaa... 
Siapa kata duduk rumah atas tak kena banjir...
Tengok nie...

:: Banjir di ruang tamu ::
*nasib baik tak kena tv



Terkejut tengok condition rumah time balik kerja petang semalam..
Air still dripping from the ceiling
Siling kitorang bocor disebabkan oleh hujan lebat for the past few days..
Dengar cerita dari pihak management, ada blok yang genting die terbang sampai boleh nampak langit..
Ada yang cornish runtuh...
Nauzubillah, mintak2 tiada sesiapa yang cedera..

Haisyhhh, nampak gaya esok kena kerja keras kemas rumah la....
Ada sapa2 nak tolong??
=p
 

9 comments:

♥ Wina ♥ said...

eerrrr ciannye..yalah, hujan lebat these past few days kan??

happy cleaning!

alyyani said...

uish, gitu sekali eh? apartment yani bape tingkat? yani tingkat bape? jenuh nak mengemas. hope takde yg rosak ye.

mama tisya said...

slamat mengemas umh..nasibaik tk kena tv...kita aritu ujan lbt dlm bilik bocor...nasibaik tilam tk kena & meja komputer tk kena

shark said...

selamatla nak kene kemas umah ..:)
mahu pertolongan saya ;p??

Liza said...

Alamak.. lecehnya kalau jadi mcm ni.... Neway, selamat mengemas..

ashra said...

Uih..sampai terbang bumbung n runtuh cornish eh..ribut gaks tu kiranya..

Tamau tolong ko! Nak dtg makan je,boleh?hehe

Nina Johari said...

berapa tingkat rumah? bahayanye mcm ni kan.. tak komplen kat management ke?

Syigim said...

betul, alhamdulillah setakat ini je kerosakn rumah - ramai lg yg hilang lg byk harta benda & even nyawa. alhamdulillah.

baik-baik ye masa mengemas!

NurShahFamily said...

ala hai... ciannye... shah tak de cite lak... biasa farid roger2... selamat mengemas ye.. akk tolong doa dr jb ye hehehe... ati2 sofia... lantai licin