Wednesday, May 9, 2012

:: Diary of a Wannabe Racer ::

Owhh wowww... 
Sudah lama I tak hapdate blog yer, hampir a month... 
My bad.. my bad...
Anyway just wanna share gambar latest Sopia...

 
:: Ngeheheh... bakal lady racer =p :: 

:: Bawak kereta lain pulak =p :: 

 
:: Bile dah boring naik kereta, naik hippo pulak =p :: 

4 comments:

Em's Family said...

hehe, itulah lame berzaman dah ko tak update blog :) yang pasti aku geram tengok sofea ni.. dengan pipi chubby dia tu.. kalau aku cube sure kene smash dengan sofea hehehe

Nur Hareza said...

hahahaha.. ingat pegnant.. sebab org pegnant mmg malas nak hapdate blog.. betul kan?

ashra said...

ngehehe..comel je..
pasni kalu jumpa benda alah ni,konpem mintak naik..

gitulah aleesya.

Iryani Noor said...

Miera:
tu la pasal... bile bnyk keje, mood nk menulis pon down beb... =p

*******************************************

Reza:
wahh ramai gak yg cakap mcm tu... doa tu.. Amin.. hehhe.. tp belum ada rezeki lg, skrg tgh busy sgt.. ada projek baru masuk, tu yang menyepi je...

*****************************************

Ashra:
kan.. budak2 mmg sker naik bender2 nie.. sib baik kt w/walk nie sekali naik 50sen.. ok lagi la =p..