Tuesday, March 6, 2012

:: Presenting Lil Aaron Ayden ::

Errr dah bersawang ruper nyer blog aku nih.. My bad.. my bad.. Quite occupied with work.. Sometime rasa macam nak T.U.T.U.P je blog nih, coz seriously aku betul2 super busy even nak berjalan ke blog korang pun tak sempat..

Anyway harini aku bersiaran dari rumah coz I'm on MC leave.. But tak leh berhuha-huha coz aku kena C.O.N.J.U.N.C.T.I.V.I.T.I.S aka sakit mata.. kang kalu keluar berjalan, ada pulak yang berjangkit.. Wrghhhhh tak besttt... Lepas satu-satu sakit datang.. Last week I lost my voice due to batuk & sakit tekak.. Nie pun suara still macam BAPOK... Erghhh... Am not complaining sebab orang cakap sakit itu penghapus dosa kecil.. Alhamdulillah..

So last Saturday, aku sekeluarga (*ecehhhh ayat)  went to visit Ashra's new bundle of  joy, lil Aaron Ayden. Tsk tsk, read the name: Aaron ya'll.. Kata Ashra sebelum tau gender baby, dua malam berturut2 die mimpikan Aaron Aziz. Haha.. Yes nama memang glemer and yang penting Aaron Ayden membawa maksud:

Aaron :
The name of a prophet - Harun (Yang mulia/ Luhur)
Arabic shining light, high mountain, messenger .

Ayden :
(Turkish name)
Brilliant, Enlightened, Intelligent
  

DOB : 10th Feb 2012
TOB: 1.40 pm at 
Weight: 3.06 kg..

Alhamdulillah..
Congrats to Ashra & Enn.. 

*sedikit ralat sebab tak dapat dukung baby Aarondue to my batuk2..
Don't want lil Aaron berjangkit pulak kan..
 Maybe next time k..
Mwwuahhh..

4 comments:

Em's Family said...

macam muke Ashra lah!! congrats Ashra.. name bukan main lagi

Iryani Noor said...

Miera:
masa lahir aritu sebijik muka Aleesya, tp skrg dh berubah sikit.. mcm muke laki die sikit.. hehe.. kite tunggu bln depan lak =p

ashra said...

haha.siap ko glam kan dgn aaron aziz eh?keke
skang mesti org ty aku blk,minat aaron aziz ke?
aku iye kan je la.mentangla ombak rindu box office.cis!

thanx yani,farid and sofea.
nti jumpe lg k?

cian nye ko..hope tak jgkit sakit mata tu kt sofea

Iryani Noor said...

Ashra:
mueheheh harus la babe... pujaan malaya tu =p..

kena sikit kt sofia tp xseteruk aku la.. sampai sepet sebelah mata aku.. ngeheheh.. alhamdulillah dh ok..