Wednesday, March 21, 2012

:: March Babies : Celebrating Mama's Birthday ::

Ramai betul yang celebrate birthday bulan March nie...
Happy Birthday yaaa.. =p

So kite mulakan dengan birthday mak aku..

2nd March 2012

:: Pavlova ::

:: Closed-up sikit ::

:: Birthday gurl potong kek pulak ::

Hadiah untuk mama,
Non-stick Double Gill Pan... ngeheheh...
Kata nak makan yg bergrill, tak nak yang bergoreng2 lagi..




*************************************************

Next, Amira's birthday on 14th March 2012



*************************************************

Next, my brother birthday on 18 March 2012..
Dah 22 thn dah ko ye Faiz


*************************************************

& tidak dilupakan buat Ashra who celebrated her birthday on the same day with my brother

:: Opss time nie gambar tahun 2005, dats why nampak muda belia =p ::

*************************************************

and this coming 24th & 31st March,
we will be celebrating Dalila's & Abah's birthday =p..

6 comments:

alyyani said...

wow, ramai nye march babies. happy birthday semua. pavlova tu beli ke buat sendiri? sebab kalau buat sendiri pun alya percaya sebab yanie suka masak2 / bake2 ni. :)

irmafittaputri said...

wahhhh...jelesnye kat auntie...dh lama ngidam pemanggang ajaib ni...huhu vantange lagik

ashra said...

weyh,ko buat ke pavlova tu.
nak tempah.nak tempah! serius ni..

hepi besday buat org2 yg kau sayangi. dlm entry ni.
hepi aku jadi antra dlm mac,sbb smpi kita tua,mesti ada entry ni.hoyay! keke
tq yani.mwah!

btw,tak aci tau,letak gambo 7tahun lebih muda.haha..

mummymer said...

orang yang lahir bulan march ni semua comel2 kan hahahahhahahahha

mummymer said...

oh mummymer = ibu emir

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

byknyee kek.cantik2 pulak tue