Thursday, March 8, 2012

:: Finally, My Customize Photobook Is Here ::

Wiiii, sungguh excited.. Yang ditunggu telah tiba.. My customize album is here.. Aku design photobook nie khas untuk Sofia, nak mengabadikan gambar2 die dari dalam perutss sampai 1 year old.. Hasrat di hati nak buat sampai Sofia 2 tahun, tapi photobook tu ada 24 pages je so tak dapat la nak tepak semua gambo dalam tu. (*nak menyiapkan 24 pg nie pon amik masa yg lama, ada hati nak  buat sampai umur 2 tahun =p) Anyway I bought this Window Hardcover photobook – A4 Landscape from Milk A Deal worth RM64.. Memang berbaloi =p..


Overall sangat berpuas hati dengan end-product die.
Kalu ada sapa2 nak order, boleh order dengan Ultimate Print Sdn. Bhd.


6 comments:

♥ Wina ♥ said...

wahhh very nice!

tengah tunggu deal best mc nie gak heheheee

btw, hi :-)

Iryani Noor said...

Wina:
hehe.. hi & thanx.. anyway rasa nyer kt groupon ada wat deal tp utk company lain.. cube check kt sini:

http://www.groupon.my/deals/national-deal/pixajoy/715987955

*********************************************

ashra said...

bes nye.
sgt cntik ok..jeles! ;p

aku ada gak ckp en nak buat.tp tatau bila nk kumpul gambo2nye..

Iryani Noor said...

Ashra:
best mmg best beb..
kertas yg die guna cantik..
tp time nk menyiapkn nyer mmg hazab..
nk edit gambo lagi, susun lagi.. sampai aku amik cuti la nk siap kn album nie (*sbb due date die esok nyer.. muahahah... suke wat keje last min kn =p~)

irmafittaputri said...

wah...dh try nak buat..tp msk gambo sekerat jalan...xdak masa...bestnye dpt belek hari2 ek

kak ijan said...

Salam Yani,

Wah kat Msia pun ada. best nye... kak ijan buat jugak photo book macam ni kat Mikael. Di sini harga lebih kurang RM160 untuk 50 pages. Memang best lah. Kak Ijan macam yani gak, baru sempat buat untuk umur setahun, dok pilih gambar2 tak siap2 untuk umur 2 tahun pulak. hihi...

buat untuk setiap edisi travel/holiday pun best tau :)