Wednesday, March 7, 2012

:: Cameron Highland Trip 2012 ::

Hehe.. Yup another trip to Cameron Highland from 24th Feb to 26th Feb  =p.. Kali nie pergi dengan my parents in law..Two weeks before ke sana, my MIL telefon Abi, telling him nak hantar my sister in law, Ain ke Tapah, ada kerja kawen. Kebetulan mak member Ain tu kawan kepada PIL aku. So dah alang2 menghantar ke sana, Abi suggested why don't we go to Cameron Highland lepas hantar Ain. Hehehe...

Seperti biasa, tempat yang harus kitorang singgah is non-other than BOH Tea Center Sg Palas =p.
Tak perlu la cerita panjang lebar pasal tempat nie as aku pernah cerita kat previous2 entry + sapa2 yang tengok Ombak Rindu pasti aware about this place =p






Makan2 at Sweet Memory


and of course, jln2 @ Pasar Malam Brinchang


Sebelum balik KL, singgah kenduri kawen kawan Ain @Tapah

Selamat Pengantin Baru Izwana & hubby

No comments: