Tuesday, February 28, 2012

:: Sweet Sangat Lisa & Yusry Nih ::

My heartiest congratulations on your wedding and best wishes to you both..
You both makes a great couple

Image and video hosting by TinyPic
Awuhhh
Source : FB
Image and video hosting by TinyPicSource : FB


Image and video hosting by TinyPic
:: Wedding dress Lisa mcm wedding dress milik Kate Middleton kan?? ::


Image and video hosting by TinyPic
 Source : Miera's FB

Anyway, I copied this pic from Miera's FB. Her mum is related to Lisa's mum. *babe akak jeles hokeh tengok gambo nih =p...Tak sabo nak tunggu die update entry about the wedding. Jemput datang blog Miera ye kawan2 =p...

Image and video hosting by TinyPic
Source : FB 

I watched  their documentary on Astro Ria - 'Eksklusif Walimatul Urus Yusri & Lisa Surihani - Part 1' last Saturday, rasa sangat awuhhhhh sweet nyer derang nih.. Kelakar pun ada especially time Lisa cakap Yusry handsome dalam clip video 'Terhangat Dipasaran'. Ekekeke.. Can't wait for the 2nd part on this 3rd March 2012. Anyway Selamat Penganting Baru buat Lisa & Yusri & semoga berkekalan hingga akhir hayat =p.

6 comments:

Puan Fifiey said...

simple jer lisa ni... comel.. tak over ..suka222222

ashra said...

aku memang peminat lisa.hehe.
dorg memang sweet.

aku tgk kt astro,alahai,chumelnye saat2 dorg mula bkawan n bcinta.

besnye mira.

Em's Family said...

ok ok malam niiiiiii aku try habiskan mane2 yang tengah simpan cantik dalam kamera aku okeh..

cross fingers mintak2 emran kasik aku balun komputer malam ni :)

alyyani said...

SENGIH2 TGK DOKUMENTARI DERANG. AKHIRNYA YUSRI JUMPA SOULMATE DIA. HAPPY UTK DERANG. WAH MEMBER YANIE TUH, JELES JUGAK NI. :D

kak ijan said...

Salam Yani,
Baru first time tengok gambar candid yusry dan lisa ni. memang cute mute. hehe.... kak ijan suka lah baju lisa tu masa akad. buat baju raya okey tak? heheheh :D

nik rosmawati said...

comelkan mereka berdua ni.
moga jodoh mereka berkekalan dan bahagia :)