Sunday, February 5, 2012

:: Salam Maulidur Rasul ::

 Assalamualaikum semua &  salam maulidur rasul =p

Rasaa sangat bahagia bila dapat cuti panjang sampai hari selasa.. wehoo.. selalu nyer by this time di minggu-minggu sudah mesti terasa macam, alaaaa esok dh nak kerja??.. boring nyer.. haha.. *aippp kerja perlu ikhlas =p.. anyway cuti-cuti nie korang buat apa je?

Kitorang baru je balik from Port Dickson and kali nie kami berhuha-huha di Avillion Port Dickson =p.. Will update more later k..


5 comments:

Em's Family said...

over ok anak dara u hahaha :)

ashra said...

wah2.

avillion..
eh,yg ko g dgn adik bradik ko tu,bkn avillion gak ke?

malas nk scroll down sbb pakai hset je.keke.

Puan Fifiey said...

budak bam bam buat gaya apa tu?

kak ijan said...

Sonotnya diorang berhuha huha di PD. Si tecik tu comel je dok kat tepi pool :)

Iryani Noor said...

Miera:
harusss.. hahah =p..

********************************************

Ashra:
tak sama beb.. yg aritu kitorg dok kt lexis =p..

********************************************

Puan Fifiey:
die tengah lambai2 tangan.. nk ajak aunty fifiey berendam dengan die sekali =p..

*********************************************

K.Ijan:
die bising2 nak mandi, tapi bile masuk kolam menjerit2 takut.. kekkee.... adoyaiii sabo je la..