Thursday, February 23, 2012

:: Al-Fatihah Buat Adik Faris Nur Daniel ::

Innalillah wa innalillah hirojiun....
Setelah 23 hari bertarung nyawa melawan kesakitan akibat HLH atau barah darah, akhirnya adik Faris telah pergi menghadap Ilahi..
Ternyata Allah lebih sayangkan Faris Nur Daniel.. 
Al-fatihah, semoga Adik Faris tenang di SANA...
Takziah buat En Shamrulismawi sekeluarga
Source : Farah Farhan

*bagi menghormati permintaan bapa arwah, aku delete semua gambar2 arwah semasa terlantar di hospital..

Rasa sebak bila baca statement ibu arwah,
"Pada mulanya, kami memang terasa berat untuk melepaskan dia tetapi akhirnya reda dengan ketentuan Allah. Faris pun barangkali berada dalam keadaan sama. Sebaik dia menutup mata, airmata kelihatan mengalir di pipinya,"
Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul..
 Untuk baca kisah sebenar di sebalik gambar2 nie, sila lawati blog MaziduL Akmal.

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Ya Allah Ya Allah... :(
al-fatihah..

mamazana said...

sedih kan. air mata kak zana x bole nak stop when i'm reading blog mazidul tu tau... :(

NurShahFamily said...

al fatihah....

semoga arwah berada di kalangan ahli syurga...

akk tak sanggup buat n3 adik faris ni.... tak renti air mata mengalir.. tak dpt akk bayangkan kalau akk kt tempat ibu arwah....

ninieZUERYANNIE said...

yani, tu laa. sedih sgt baca kisah arwah ni.. Allah lebih menyayanginya.. Al-Fatihah..

GOLD FINGER said...

sangat2 menyentuh hati..terutamanya ibu2 mcm kita ni..