Monday, January 16, 2012

:: Fella Adelia Yang Comellllllll ::

Fella Adelia, 2nd daughter to Ina & Fairuz.... Sweet kan nama die... She was born on 6 December 2011, but only yesterday  I had the chance to visit her... Sorry la Ina... Ko dah habis pantang dah pun..Itu pun kebetulan aku nak ambil adik aku kat SACC Mall, so singgah terus kat umah ko.. 
 

DOB : 6 Dec 2011
Time : 2.56 pm
Weight : 3.28 kg
Body length : 51 cm

Anyway last Saturday was  her 'merdeka' day from confinement period and being 'chained' in house for 44 days, minah nie memang ler menginjang nak keluar *ko jangan la tak mengaku Na.. Bukti nyer tahi lalat (kat tapak kaki ko) = kuat jalan kan.. ngehehe =p .... Bile Ina dengar je aku nak datang,  terus die keluar rumah pergi beli pisang goreng.. *Awuhhh terharu aku sebab ko sanggup keluar rumah for the first time lepas habis pantang semata2 nak  jamu aku.. Kekekekke =p ..

Jom tengok Fella Adelia..

:: Alalalala.. dagu berlipat2.. geram ::

:: Tido je yer ::

:: Mata sepet, kulit putih2 merah, pipi tembam.. gerammm::

Anyway maksud Fella Adelia,
Fella = Arabian jasmine
Adellia = Keadilan

Aightt.. nanti2 kite jumpe lagi ye Fella... Next time jumpe confirm lagi montell.. Tak sabar nak cubit2 pipi die =p... Next addition, insya-Allah baby Ashra pulak.. Can't wait =p


5 comments:

Em's Family said...

Extend my congratulations to Ina.. sedap name tu. Fella Adelia.. glamer habis !! sedap sesuai dengan muka comel tu..

ashra said...

putih kan fella...opsss..hehe.
ina kata kan,masa ngandung die duk bantai suka air laici....

=p

mana gambo sofea?....
tak ikut ke die?

Iryani Noor said...

Miera:
kan.. nama skrg mmg bnyk yg gelemer2.. tp yg penting ada maksud =p..

*************************************************

ashra:
beb, ina ite lain lak kt aku.. time peknan dulu die suke marah org c*na.. miahaha... tu yg kenan kot =p

sopia ada tp gambo die tgh mencangkung.. buruk pulak kalu nk up dlm blog ni.. kekekke

ina said...

ngehehe,, dua2 pon betul : laici n marah.. Tp xtau mane satu yg btl.. Huhu! Btw, thanx a lot korang dtg visit ;)

mira: thanx!

ninieZUERYANNIE said...

urmm comelnyer.. dagu berlipat tu yg paling mahal tu..