Wednesday, January 4, 2012

:: Cameron Highland - Last day ::

Finally on the last day, kitorang pergi Boh Tea Pantation Sg Palas.. Dalam banyak2 tempat kat Cameron nie, tempat nie memang favorite aku.. Wajib singgah sini walaupun sekejap. Alhamdulillah hujan tak turun cuma agak berkabus time kitorang sampai..

:: Korang leh nampak kabus tebal kat belakang aku ::

:: Berjalan untuk ke puncak bukit ::

:: Destinasi yang di tuju di atas puncak bukit ::

Sampai di puncak, haruslah bergambar dengan lebih galak lagi...
Hehehhehehhe...




:: Tempat wajib bergambor ::


:: Sejuk ::

:: Gambar terakhir sebelum balik hotel untuk check out ::

Sebelum balik, singgah sebentar @Strawberry Momment untuk kali ke berapa pun aku dah lost count.. The main reason was, i just got to have their strawberry milkshake.. Memang addicted beb.. Sedap sangat.. Aku pernah try buat sendiri kat rumah tapi tak jadi...

:: Blueberry cake + strawberry milkshake ::

:: Mak ngah suapkan Sofia, whipped potato ::


T.H.E.  E.N.D

3 comments:

alyyani said...

wah, ada scene hariz dgn mila lah dlm gmbr atas ni. hehehe.. sgt cantek. :)

ashra said...

cantik2 gambo...
ni lah tempat feveret aku..kalu diberi pilihan,aku akan ke sini compare strawberi park atau roses garden..ngeee

tempat wajib gambo ye!..keke

shark said...

nice picture..sofia kemain die posing2..:)