Thursday, December 29, 2011

:: Penang - Part 1 ::

Last two weeks ago, my office buat Bengkel MPK & FM at Naza Talyya Tg Bungah, Penang... So on the 1st night, after upacara perasmian bengkel kitorang jalan2@ Bt Ferringhi (15 min drive dr hotel ).. Luckily kedai2 still belum tutup lagi time kitorang sampai. Kat sini tak macam uptown kat KL yang tutup pukul 3am. Kedai2 kat sini selalu nyer tutup around pukul 12 malam, and if hujan  normally derang akan closed lagi awal dari tu.



Tengah berjalan tu tibe2 ada akak nie ajak buat reflexology.. RM45 for 2 person. Harga tu untuk 30min foot session. Then my SIL, Nor try nego, kot2 leh dapat murah lagi..  At last akak tu setuju RM60 for 3 person.. Hehehe...

:: Nie la tempat kitorang buat foot reflexology tu.. Desire.. ::

:: Terpaksa umpan Sofia dengar lagi Aci Aci Buka Pintu =p ::

:: Nasib baik Sofia ok sepanjang 30min tu ::

:: Si kecik nie pun nak urut jugak.. Siba baik akak tu layan je =p ::

Fuh lepas kena urut tapak kaki tu, badan rasa ringan.. Sedap woo.. Rasa macam nak berurut lagi je.. *Tapi kang ade gak anak aku ngarok dalam kedai tu kan.. hehehe.. 

Lepas berurut tu kitorang tengok banyak kedai yang dah tutup tapi kitorang nak jugak pusing2 kat situ sebab nak cari CD Korea.. Banyak kedai tak jual CD Korea and last2 kitorang jumpe satu kedai kat area parking lot.. Kedai tu satu je yang ada jual.. Citer2 baru lak tu.. Hiiiiiiiii suke.. *tapi sampai sekarang tak sempat nak layan CD2 tu

:: Cantik lampu2 kat sini ::

:: A happy customer face =p ::

Aight tamat part 1.. =p

2 comments:

Em's Family said...

aku bab kaki2 ni sure aku yang buat ngarok dalam kedai tu.. geli semacam

ashra said...

hehe.aku tak pernah urut tapak kaki..teringin gaks.
sure aku tak tahan kot kalu wat refleksologi..sedangkan pijak2 batu refleksologi tu aku da sakit..muehehe

k..tunggu part 2 laks.