Thursday, December 8, 2011

:: Celebrating Osya's Birthday @ TLG ::

Selasa lepas, tibe2 je En Hubby ajak makan kat TLG... Ngehehehhe i loike, *makna nyer malam tu I tak payah masak.. wuhooo.. Terus call buat reservation for 4 person and nasib baik still ada tempat. Thencall Osya, ajak die dinner skali as last month die teringin nak makan kat TLG tapi dah fully book. Kebetulan, hari tu (6 Disember 2011) birthday die =p... Happy 29th Birthday dear... Hehehe..

:: With birthday gurl =p ::

:: Osya with Jai ::

Ok jom tengok ape yang kitorang order

Short Ribs with mashed potatoes & salad for Abi

Big Ass Burger for Jai

Grilled Chicken with mashed potatoes & salad for me

Spicy BBQ Chicken Wing & fries for Sofia
*lupe nk snap gambar chicken wing tu


"Ulalalala.... bestttt," kata Sofia





For Osya:
Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki...


For Ina:
Congratulation on your new born babe...
Sama lak birthday ngan Osya, nanti leh celebrate sekali =p

2 comments:

ashra said...

wah..besnye korang..hehe.
eh nak makan sini kena booked ke?datang redah tak leh ek?..

bila la turn aku pulak nak gi.yaya pun da bising2 nak gi gaks..keke..jauh kekami ni..

to osya,
hepi besday..moga panjang umur murah rezki bahagia selalu..
congrats too =p

to ina,
congrats.tak sabo jumpa babynya..selamat berpantang!

yani,
aku rasa,aku pun minggu depan kot gi umah ina.leh ar gi sesaing nanti.will ctc u later..

Em's Family said...

Ina.. congrats..!! osya happy birthday.. eh aku still tak tau TLG ni dekat mane.. nampak macam best