Thursday, December 1, 2011

:: Beronggeng Di Batu Pahat Mall ::

Last week, kitorang balik berjimba2 @ Batu Pahat. So memandangkan next week aku ada tournament bowling untuk Puspanita, so aku ajak la Abi & sister-in-law aku, Nor temankan aku pergi training and akhirnya membawa kami ke BP Mall nih. *jarak rumah PIL aku dengan BP Mall nie dlam 30min je. Kitorang main kat Pacific Bowl. Masing-masing ambil 3 game tapi Nor main celup-celup sebab terpaksa sibuk melayan Sofia.. Heheheh, maceh Nor =p..

:: Peace y'all ::

:: Me, Nor & Sofia yang sibuk nak mintak air kat Mak Ngah die ::

:: Mummy & Daddy =p ::
:: Daddy tak habis2 dengan peace die.. Sofia wat muke stone je ::
:: Kite minum dulu =p ::

:: Hasil berentap dengan daddy.. ::
*eleh daddy nyer score beza 5 mata je dari mummy

Overall score kire ok la... Janji tak masuk longkang.. Hehehe...

Then sebelum balik, kitorang bergambar dengan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Adibah Noor 
=p

P/s: Last week jumpe Tiz Zakiah dgn Remy @ Plaza low Yat.. Rugi lak tak amik gambar ngan derang =p..

1 comment:

ashra said...

chewah..siap berlatih sebelum tournament ek..

cute tak tiz/remy?...harap dorang kekal lah smpi kawin.suka gak dorang sesama