Tuesday, November 15, 2011

:: Falique Reception ::

Last Saturday I was invited to attend Falique reception @MATRADE Exhibition & Convention Centre. Wedding yang sangat gorgeous.. The pelamin, decoration kat walkway & busana pengantin sangat cantik.. And MC die sangat rawk... Dari baca doa, entertaining (menyanyi/ menari/ berpantun/ buat lawak) sampai la jadi MC, semua die buat sorang.. Bak kata Ayu, "Semua die pukul rata".. Haha .. Memang best =p...

Memandangkan aku tak dapat shoot gambar pengantin dr dekat, so aku curik 2 gambar nie dari FB Falique =p.. Hehehe...
*pic credit to Shidy

Selamat Pengantin Baru buat Falique & Shazrina



So schweet....

:: Cantik kan pelamin die ::


:: Duduk semeja dengan Awyn & Ayu... Sib baik aku jumpe korang =p ::

:: Bersalaman dengan tetamu ::

:: Ayu, Azwyn & Me ::

3 comments:

ashra said...

sama cntik sama padan pengantinnye..

hehe.tak bw ank2 eh korg.ngelat ni! hehe

irmafittaputri said...

ruginye xdpt pi...ralat sgt...

Iryani Noor said...

Ashra:
kan kan.. manis betul pengantin perempuan tu...

heheh bukan xnk bwk, tp sbb menghormati majlis org.. kate seated kn.. kang ade gak anak aku belari keliling dewan sambil menjerit.. sapa susah??? =p

********************************************

Irma:
hehe.. mmg rugi.. best sgt majlis die =p