Thursday, November 3, 2011

:: Azeezah Al-Ansar Steak House ::

Makan2 at Azeezah Al-Ansar Steak House, Taman Keramat on last Sunday.. At first, Osya ajak makan kat TLG tapi dah fully book, so aku pun bawak la die & Jai makan kat Al-ansar ni.. Aku suka makan kat sini sebab gravy black paper die memang sedap..

:: Sofia makan nasik goreng cina je ye ::

:: Daddy & Jai ::

:: Me & Osya ::

:: Boleh nampak view KLCC lagi :: 

:: The menu.. kire quiet murah la kan :: 


:: Sampai terpercik2 gravy.. daddy menahan kepanasan je tu ::


:: Sizzling Plate Beef :: 

:: Black Paper Lamb Steak ::


:: Black Paper Lamb Steak ::

6 comments:

mama tisya said...

berasap..lpr tgk steak..tp suka lg steak kt medan slera dkt ngan jusco setiawangsa tu

Iryani Noor said...

Mama Tisya:
area mana ekk?? medan selara luar dr jusco yg jln menghala ke balai polis tu ke?? or fiske steakhouse tu??

Cho Zila said...

menarik nampaknyer, mesti sedapkan.. kalau ler ada cam gini kat puchongni kan best...

shark said...

seriusss nampak sedap :) betul2 sedap ke?

ashra said...

wahh..jalan2 cari makan lagi korang ye..berasap2..hehe

Iryani Noor said...

Cho Zila:
mmg best.. try la.. dtg time sabtu ahad.. =p..

*********************************************

Shark:
kalu ikut tekak kitorang anak beranak mmg rasa sedap sbb gravy die pekat.. heheh.. even member yg saya bwk tu pun ckp sedap except lamb die a bit liat la.. tp x sure la kalu org lain, selera kite kan berbeza =p..

********************************************

Ashra:
ko kalu turn area melawati nie ajak la kitorg p mamam.. nnt aku bwk korg mkn kt TLG =p..