Thursday, October 13, 2011

:: Tutti Frutti Punyer Pasal Boleh Sampai Bergaduh Tau ::

Sofia bergaduh dengan Atok..

Sebab ape????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tutti Frutti punyer pasal

:: Punya la banyak, die nak makan sorang ::
Punyer la kedekut anak dara aku nie, tak kasi orang share dengan die.. Kalu ada sapa2 yang ambil dari mangkuk die, memang kena jerit la ngan die.. Kalu jerit manja2 tak pe gak, nie jerit yang gile nyaring.. Haisyhhh aku karate kang budak nihh =p

:: Atuk membawa diri, hisap cerut kat meja lain ::

:: Siap makan berdiri lagi.. haisyhhh anak dara sopan la sikit ::

Anyway, korang tau tak tiap hari Selasa ada Ladies Day?? Dapat 15% off okehh.. So pasni moh le kite makan ramai2 on Tuesday ye..

 :: Ladies Day on Tuesday =p ::

Gaya anak dara aku menikmati Tutti Frutti

10 comments:

mama tisya said...

sofia tkmo share..dh la cup paling beso ye...bdk2 mmg suka..hehehe

Yaya said...

alaaaa comelnya "baby sa"...aku tgk mangkuk tutti frutty tu dah sama beso mcm muka sofia...hehe...banyak ke dia makan bam? xtau ppun tutti frutti ada ladies day on tuesday, will bear that in mind...makan hari selasa je la lepas ni sbb mahal...aku tunggu2 selalu date 31st everymth, borong baskin robbins, tp BR pun ada pink day on wednesday but on selected icecreams la..
ermmm sampai kesudah xdapek merasa makan kat malis! dia mmg bkk malam je ek?

ashra said...

hehe.comelnye...
samalah aleesya pun kalu makan aiskrim,orang tua2 kata 'hidup'...keke..

btw,aku da gi tutti frutti for the first time aritu..ekk..gile eskrim kesihatan eskrim ni..

aku tak leh gi da...eskrim aku suka manis lemak berkrim.keke..yang tak sihat tu ah sedap.haha

Nur Hareza said...

sedapnya sofea...
harus lah kedekut kan, sebab tutti fruti kan mabeles..
ladies day? harusssss

InaAchik said...

PIA... notty yer kamu.
dah la kiut mkn eskrem secara tamak gitu. geget pipi labuh kang!

oh pasni mkn eskrem TF hari selasa jerla... :)

msdarling said...

pia mmg best...(",)

msdarling said...

best tulll jd pia...(",)

msdarling said...

best tulll jd pia...(",)

msdarling said...

best tulll jd pia...(",)

alyyani said...

hahaha tu ah, mangkuk nye besau. ingat kecik. confession : tak penah lg makan tutti frutti :p