Friday, October 14, 2011

:: Memborong Buku @ Big Bad Wolf Book Sale 2011 ::

Calling all book lovers, sila la pergi Big Bad Wolf @ MAEPS Serdang.. Memang sangat2 berbaloi okeh.. Ada 1.5 million books at 75%-95% discount on all books.. Ada buku memasak, gardening, parenting, novels for kids sampai la adults, finance, travelling, IT, craft, pendek kata macam2 ada.. 

Date
7 - 16 Oct 2011
Time
10am - 9pm
Venue
Hall A MAEPS 
(Malaysian Agro Exposition Serdang)
 :: Brought to u by Big Bad Wolf ::


:: Buku2 by Stephenie Meyer for only RM8 =p ::

:: Cookery books ::

:: Romance novel section ::
*all price from RM8 to RM10

:: Sebelum balik tapau Pizza dulu =p ::

Went there yesterday and rambang mata aku nak pilih buku.. Terserempak pula dengan Azzamoro (banyak ko borong ekk =p ).. & end up aku ambil buku2 yang kat bawah nie,



 Total damage = RM103 for 8 books..

:: Ngegegeg suke suke ::

and nak tau ape yang paling berbaloi??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:: Hardcover books from Jamie Oliver & Nigella for only RM25 setiap satu ::
*Harga asal, Jamie = RM159.80, Nigella = RM109.90..

:: Suke sangat buku pop-up utk Sofia nie.. RM10 =p ::
*hard cover okeh..

:: Penanda buku =p ::

Map untuk ke MAEPS :

So ape lagi kawan2.. Jom la serbu ramai2 =p

5 comments:

irmafittaputri said...

wah jelesnye...aku suke niggela..ajak suka si naked chef tu..uwaaa..murah nyee

ashra said...

hehe.hoyay.
da gi beli da..

mulanya aku tatau jauh ke tidak.tgk map ko letak,cam senang je jalan.aku ajak saiful teman..

senang je dr umah aku..straight hiway masuk ke maeps..hehe

nasib baik bawa saiful beb..leceh kalu ada budak kecik..leh hilang la..

azzamoro said...

manade byk. ade org borong berkotak2. aku nasib tak larat pegang jek. hehe

Iryani Noor said...

Irma:
hehehe kan... 25hengget je.. tp memasak neyr tak tau la bile.. kekekeke..

*************************************************

Ashra:
hehe aku xberapa reti sgt jln kt sana.. sib baik aritu ade driver tp sedih sbb aku tak leh lama2 kt situ.. dpt la 1jam.. tu pon xhabis round lg.. iskkkkk geram tgk buku2 kt ctu..

sib baik ada saiful kn.. leh tlg tgk2 kn aleesya =p

******************************************

Azza:
hehe kalu ade troli dh lama ko borong lg bnyk kn =p

alyyani said...

org2 mcm yani yg minat membaca ni tak rugi pegi. so dah aim apa nak beli. kalau alya ni, mmg menggagau la. heheh..