Tuesday, October 11, 2011

:: The Manhattan Fish Market ::

Sejak2 ada Groupon, ade je benda yang aku nak beli online.. Isk bahaya.. bahaya.. Dah nama pun ada yang discount  up to 50%  harus la aku rembats kan.. And last week dengan menggunakan voucher groupon ni, kitorang pun ke Midvalley for our dinner kat sini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

::  The Manhattan Fish Market ::

:: Cicah la ape2 yang boleh di cicah Sofia ::

:: Di tarbiah oleh Daddy.. Hahaha ::

:: Pandangan dari kanan ::

:: Side view from left pulak ::

:: Clamp soup ::

:: Sofia's enjoying her carrot.. gud gurl ::



See the voucher above, RM 32.40 for 2 people.. But of course la, aku kena add up sikit untuk beverage & soup.. But still akak untung RM32.40.. Mak suker hokehh =p

4 comments:

irmafittaputri said...

alalaaaa geram nye tengok sofia ni

ashra said...

aku baru tau.uhukk..
nak usha gak la nanti website ko bagi...50% sapa nak bagi sesuka kan..

aishah zaharin said...

best kan beli kt groupon. mcm pegi mkn free padahal dah prepaid @ discounted price

Iryani Noor said...

Irma:
hehe tq tq..

******************************************

Ashra;
terus subscribe beb.. mmg berbaloi...

**********************************************

k.Aishah:
betul tu.. rasa mcm bnyk gile dh save tp kengkadang bile tgk sale mcm tu, terbeli la unnecessary things.. owhh sungguh bahaya =p