Monday, October 31, 2011

:: Sabtu Yang Menyeronokkan ::

Last week ada jemputan kenduri doa selamat & birthday party at Zack sister's house in Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah, Shah Alam. Memandangkan abah kerja, so aku terpaksa teman mama ke sana..

On the way to Shah Alam, kitorang nampak banyak gile penyokong Terengganu kibarkan bendera derang kat bonet kereta la, kat pintu la & ada yg siap pasang kayu la keluarkan ikut tingkap..  Time tu baru pukul 11.30 am and the stadium was 1/3 full already.. Gile semangat.. Anyway Congratss N9 on winning the game =p..

:: With Sha ::

:: With my darlin sisters =p ::

The attraction time majlis nie is tempat bouncing nie.. Aku tak tau la nama die, tapi budak2 sikit punyer suke melompat2 dalam tu.. So aku pun masukan la Sofia dalam tu, bior die mingle dengan budak2 lain..


At first Sofia a bit scared duduk dalam tu..

Then aku hantar reinforcement =p.. 
Haruslah mak teh die yang masuk., kalu aku yang join dalam tu, comfirm2 bocor lak bender tu.. =p

Tengah seronok2 budak2 main dalam tu, tetibe je ada satu raksaksa masuk..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yezza, harus la adik ipar aku, Zack melompat2 dalam tu..


Sofia sampai jatuh terduduk.. Hehehhehe..


Satu lagi benda yang best is tattoo tampal2 nih.. Awuhh so cute... Feeling ala2 tengok cartoon Jem & the Holograms .. Kecik2 dulu tu mmg cartoon favrouite aku =p.. Tapi punyer la payah nak tanggalkan.. It took me 2 days nak kasi clear from muke Sofia.. Tobat pasni aku tak letak lagi..




P/s : Kepada sesapa yang tak tau maksud Hobin Jang Hobin tu, maksud dia buat sehabis baik.

4 comments:

shark said...

:)comel sungguh..reramai pakai tudung fareeda :)

ashra said...

hehe..aku pun suka gile kartun jem tu.melutut dpn tv tu..

hehe.kiut nye tampal gtu.lg dgn pipi gebuz sofia tu..

nasib baik ko tak masuk dlm tu.kalu bocor,sian bdk2 keke.

linda said said...

salam, nak tanya mana boleh sewa bende lompat2 tu...tq

Iryani Noor said...

Linda:
alamak dear, i pun x tau mana akak tu sewa.. tp i ada try google, cube check kt website2 yg kat bawah ni

http://prestigeplanner.blogspot.com/2010/05/bouncy-and-ride-ons.html

http://www.eventdirectus.blogspot.com/search/label/BOUNCY%20CASTLE

hope these helps =p..