Wednesday, October 12, 2011

:: Customised Photo Magnets ::

Yayyyyy.. Finally my customised photo magnets dah sampai ke tangan ku =p.. Suke2.. Again aku beli voucher nie kat Groupon..



:: Ngeheheheh sukeeeeee ::

:: My most fav pic dari zaman bercinta, honeymoon & sekarang =p ::

:: Pembelian dengan harga RM28 untuk 6 keping magnet =p ::
Sangat berbaloikan...

11 comments:

ashra said...

aku nak jugak!..nak jugak..aku call ko!

ashra said...

hua....tak jadi call ko..tarikh da tamat da kan..

alyyani said...

fuyoo berbaloi2! nice!! tp nak kena tuka peti ais dulu lah baru leh beli. sbb peti ais skang dr zaman bujang. pintu pun 1 je. easy-grab by niadel. uhuhu..

Diyanazman said...

eeeiiii bestnya.. camnaa buat ni?

Yaya said...

dah lama habis la ashra...aku haritu melengah2..nak beli tak beli2 last sold out...tp groupon nya deal memang berbaloi2. ko subscribe la sekali dengan mydeal, milkadeal and dealmates...
cantek rupanya bila dah dpt...aku gambar dr ayesha lahir sampai skrg pun x cuci lagi...

InaAchik said...

NAK JUGAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!

Em's Family said...

aku pulak tergedik2 beli ape2 yang tengah deal kalau ade photobook.. serious berhantu, now groupon ade dari Photobook Malaysia.. RM54 je.. baik grab!! magnet fridge aku penuh dengan Hard Rock magnet je hahaah

MamaShiLa said...

nak jugak!! dah habis ke...uwaaa...

Iryani Noor said...

Ashra;
alaaaaa dh abis la babe... discount nie time bulan puasa aritu..

*********************************************

Alyya;
kan kan... suke sgt tgn end result die... ala kalu tak nk tampal kt fridge pun xpe, leh tampal kt peti besi ofis or white board anak =p..

********************************************

Diyana:
heheh mmg best.. I beli dkt groupon bln puasa haritu.. tp promotion nie dh habis..

******************************************

Yaya:
Betul tu beb.. aku dh bnyk beli brg kt groupon & milkadeal nih.. heheheh...

************************************************

Ina:
heheheh cube tgk website nih.. tp dh xde discount la..
www.photodelivery.com.my

********************************************

miera;
aku dh ade beli photobook.. tp lom buat2 lg. ngehehe tp mmg berbaloi beb... dr 300 hengget dpt 120 je kot aritu..

weyh ade lg ke yg RM54 tu?? aku nk gak la =p

*********************************************

Shila;
alaaa dh abiss lame dh.. subscribe la dgn groupon tu.. nnt kalu ade benda baru die update kt email..

shark said...

wooaaaaa..menarik la ;p seriussss..

budak yg bosan said...

Groupun ada lg package ni hari ni..expired malam nanti..