Sunday, October 30, 2011

:: Bila Mereka Turun KL ::

Last week, family hubby attended their cousin wedding in KL.. So alang-alang dah ada kat KL haruslah berjalan sakan kan =p...

Sabtu
1. Wedding Reception

 
:: Selamat Pengantin Baru =p::


 :: Mama & Sofia ::


 :: Salam Uncle, Sofia ::

 
 :: Aii mak sue, muke cam tak puas hati tgk Sopia mamam je.. Kekekke ::
 
2. IKEA

 :: Meatball... nyummehh ::

:: Salmon.. tak berapa suke sebab a bit hanyir ::




Ahad
1. SOGO & Jalan TAR
*from 10.30am to 4 pm

2.  Celebrate Birthday Ayah 


:: Happy Birthday Ayah =p ::

:: Ice cream blueberry choc cake ::


 
:: Nyum =p :: 

3 comments:

ashra said...

wah..meriah..hehe.
aku pun kalu mentua aku turun,sure akan berjalan.aritu lepak kat wangsa walk..

eh,lamanya ko kat sogo..shopping eh?...

Deq's Qienz said...

sedapnyerr nengok kek tuh..nyumm..nyummm :)

Iryani Noor said...

Ashra:
kan kan.. harus bawak berjalan.. tu pon ralat sikit sbb ptt nyer ari isnin aku amik cuti tp x diluluskan sebab aku kena pergi site meeting lak..

***********************************************

Deq's Qienz:
mmg sedap =p...