Thursday, September 22, 2011

:: Raya.. Raya dan Raya Lagi =p ::

Sorry for the long silence.. Tuan Rumah tak berapa sihat sebenor nyer..D.E.M.A.M. + D.I.A.R.R.H.E.A.. Makanya, dapat la MC untuk 2 hari.. Semalam baru start kerja.. Tengok atas meja dah selonggok surat2 + drawing nak kena review.. Adoyaii..

Anyway just nak update entry jalan2 raya. On Friday(16/9), Miera ajak temankan die ke Majlis Aqiqah Sonia Zara, anak  ke-2 Dr Suliana.. Sue nie schoolmate aku time study kat SMTM dulu.. Lama dah tak jumpe die, tup tup dah masuk 2 orang anak dah.. Sue's 1st daughter pun nama die Sofia juga =p.. Congratss ye Sue =p..


 :: 2 weeks lil Sonia Zara ::

:: Me & Sue ::

 :: Miera & Sue ::

 :: Miera & Sofia ::

On Saturday pula, mak aku jemput family Zack datang beraya. So dah alang2 tu, aku ngan adik2 aku selit2 la member2 kitorang.. Nama pun kitorang gak yang masak =p.. So masing2 dah diberi tugasan, aku kena masak Mee Kari, Sha masak spaghetti bolognese, mama masak bubur kacang durian =p.. Hehehe...

 :: Mee curry by me =p ::


 :: Kek Lapis ::

 :: Baklava & Kurma ::

 :: Spaghetti Bolognese by Sha ::

 :: Cookies ::





 
The next day (Sunday), kitorang pergi open house rumah Osya pulak.. Osya masak  Nasi Mandi + Laksa Penang + Kek Tiramisu...












  :: Last piece of Osya's Tiramisu =p ::

This week pulak canner??

Sabtu
1. Rumah Aunty Gee
2. Rumah Zam
3. BBQ di  rumah Ina *akak kena marinate ayam =p

Ahad
1. Rumah Yaya =p 

2 comments:

ashra said...

mmg best makan umah ko.siap bawak balik cekelat.hehe..tq =p

tak sabo jumpa petang ni.bbq reramai...

Em's Family said...

makan adelah bende yang best. hahahaha... nasib tak de gambar akku kat rumah ko (hehe) :p