Thursday, September 29, 2011

:: Malam ber-BBQ, Siangnyer Kami Berparty =p ::

Yuhoo, just came back from Sg Muda.. Penat weyh.. Ngantuk pon ada ni.. Tapi harus la nak menghapdate citer pasal Birthday Party Ayeesha..
Happy 2nd B'day Ayeesha =p

So dalam entry BBQ lepas, kan aku ada cerita malam tu kitorang lepak @ Ina's house.. Esok nyer masing2 bangu lambat.. Bile dah bangun, masing2 bermalas-malasan nak bersiap ke rumah Yaya.. Janji dengan geng2 lain nak gerak ke rumah Yaya pukul 1.30pm, in the end pukul 2.30pm baru gerak keluar.. Hehe.. Janji melayu sungguh =p..

Sampai2 je @ Yaya's house, acara memotong kek berlangsung..

:: Kek ini sangat sedap hokeh ::

 :: Tiup Ayeesha.. tiup ::

:: Potong kek pula ::

:: Happy family ::

 
:: Apam angry bird ::

:: Harus lah kami juga bercamwhoring =p ::


:: The food - nasi ayam, mee kari, rendang & nasi impit ::

:: The Melawesian bersama husband & anak masing2 ::

:: With hot mama Yaya @ 8mnth preggie ::

:: Mama Osya with Sofia ::

:: Bersama tuan rumah a.k.a uncle Sanusi =p ::

Kami yang memeriahkan majlis =p

:: Senyum la sikit En Hubby ::

::Abg Long @ Ham, Eliz, Qaisara & Zafry ::

:: Osya & Jai ::

:: Enn, Ashra & Aleesha ::

6 comments:

irmafittaputri said...

sukenye tgk pic korang ramai2..2 tahun lagik maun xmuas..kena pakai wide lens la pulak

ashra said...

hehe..aku mood kemalasan nak update blog seminggu ni.akan kugagah kan jugak..keke....

hehe....suka gambo reramai tu kan..cantik!

alyyani said...

comel gila apam angry bir tuh! kek princess tu pun cantik. semua lah serba cantik :D

Yaya said...

Thankssss bam for updatingg!! Aku steal all your pictures k. Aku nye camera xcantik sgt...terime kasih kawan2 kerane memeriahkan majlis bday ayesha. Nk tunggu turn ashra-aulia pulak update blog ni..*batting eyelashes*
Alyyani: thanks. comelkan angry bird tu?! ;-D

Iryani Noor said...

Irma:
hehehe betul tu.. next year gath mmg makin meriah... time tu rasa nyer mak2 dah tak leh gossip lama2, sibuk mengejar anak je.. hehehe..

************************************************

Ashra:
sama la ngan aku beb.. otak beku je nih... virus kemalasan mula melanda...

Ha'ah comel kn kite ramai2 mcm tu.. moga our friendship will last forever...

************************************************

Alyyani:
kan kan.. sumer pon cantik... kek pun sedapp sgt...

*************************************************

Yaya:
thanx for inviting beb.. the food mmg best la.. makan sampai kenyang aku.. hahaha... ko nk gambar2 tu ekk.. nnt aku email..

~dYaHaHa~ said...

salam sis, minta tolong tanyakan dekat kak yaya mana die tempah apam angry bird and kek chumel itu..hehe..kak yaya ada blog x? tq sis, selamat berkenalan!