Thursday, September 8, 2011

:: Celebrating Mummy's Birthday =p ::

Today I turn 29 y.o y'all.. Next year, dah masuk era 30an. Erkk tidak, sudah tua... Hehe  =p...  I just wanted to thank everyone for wishing me a happy birthday - Ive gotten hundreds of "Happy Birthdays" and Im so excited . I really appreciate and love ALL OF THEM! I have thanked some of you personally but it just seems impossible to thank you all even though Id like to :)..  Again, thanks for the kind wishes =p..


Anyway just a quick update (entry raya pun aku tak sempat update lagi.. Esok k..).. Arinie daddy belanja makan @ Al-Ansar Steak House.. Daddy teringin nak makan chicken chop kata nyer.. Aku ok je.. Lagi pun sebab arini aku balik lambat, ada banyak keje kat ofis. Reach home around 8.50pm, penat lak nak masak..

:: Birthday gurl =p ::

:: Daddy's Chicken Chop @RM10 ::

:: Mummy's black paper steak @RM12 ::

::Sofia's Mushroom soup + garlic bread @ RM5 ::

Tiap kali aku datang sini mesti aku order steak die (lagi pun steak die quite murah, RM12).. Makanan yang lain pun sedap2.. Satu lagi, gravy die memang best beb.. Pekat + memang rasa sangat black paper die.. Selalu nyer aku akan mintak extra gravy dalam mangkuk.. Makan fries pun aku cicah dengan gravy tu.. Hehe..

Anak dara aku sekarang kalu makan mesti nak bercicah.. Pastu sudu & garfu nak pegang sendiri.. Kalau tak, die tak nak makan.. Haisyhh macam-macam anak dara aku ni..

 
:: Amboi.. siap nak cicah dengan gravy black paper lagi ::

:: Nak pegang garfu sendiri ::

:: Sofia suap birthday gurl =p ::

Al-Ansar Steak House
Jalan AU 2A/1
Kuala Lumpur

Balik je rumah, daddy keluarkan kek dari fridge.. Rupa nyer die dah beli 2 slice kek from Secret Recipe =p.. Cheze Choc & Raspberry Cheese.. Nyumm.. Tq daddy..



Anyway, I wanna wish happy birthday to Alyyani.. Birthday die jatuh on 7 Sept, selang sehari je dari aku..
Moga panjang umur & dimurahkan rezeki babe =p..

6 comments:

Syigim said...

eiii geramnya.. murah betul chicken chop n steak.. kat dubai ni jgn harap la nk dpt steak murah camtu. kat msia byk je kedai2 camni kan, xyah pegi steakhouse fancy2 kat hotel..

so sweet hubby dah siap2 beli kek :) happy bday ye......

nad said...

happy birthday mama yani...

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday fren :)

ashra said...

hehe..comelnye posing besday girl!..

huwaaa....kira aku lah permulaan dari geng cecah 30an next year..
waa...tak aci.

hehe..pandai farid pilih kek feveret ye..terliurku!

hepi besday.bestie!

kak ijan said...

Happy birthday Yani... baru 29, muda lagi tu. :)
May your birthday blossoms into lots of dreams come true! take care dear!

Iryani Noor said...

Syigim;
hehe tq tq... kalu nk mkn steak murah, kena balik m'sia la mcm tu.. kt kg baru pon ada gak harga lebih kurang mcm nie.. =p

********************************************

Nad:
tq dear

**********************************************

Mrs eady;
tq =p..

*********************************************

Ashra;
tq bebehh =p.. ala ko nih, chomel tang mana nyer.. muke penat je tu..

ehh kire ko tue dulu la kn.. kekekeke... ala beza brape bulan je dr aku.. asyih pejam celik cpt je masa berlalu kn.. dulu kenal ko baru 18 thn =p..

********************************************

k.Ijan:
Amin.. tq tq.. org ckp "age is just a number".. wahaha.. tak nk mengaku tua =p