Friday, September 9, 2011

:: Aktivit di Malam Raya ::

Ehmm... 
Hopefull tak de la polis ke or pegawai dari bahagian penguatkuasaan baca blog aku nie sebab nyer di malam raya kitorang....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Main mercun
=p

Well, ada budak jual mercun kat bazar Melawati on 2nd last day of puasa.. Lelong katanya. Memang murah gile beb siap kasi free gift lagi... Ape lagi, aku pon memborong la =p.. Muehehehe...

 :: Diketuai oleh He-Who-Must-Not-B-Named ::

 :: Si kenit pun nak main jugak ::

 :: Mummy's lurve.. Tergemok la plak ::

 :: Piah's lurve.. Chomel sket dari aku punyer.. Haha ::

:: Sofia ::

 :: Daddy & Sofia ::





:: Lepas main, kena bersihkan ye ::

 :: View masjid yang ceria dengan lampu lip lap ::

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

NurShahFamily said...

meriahnyer....
kalau irfan siap marah ayah dia main.. jerit2.. ayah bahaya... ayah bahaya huhuhuhu pastu duk dapur tgk tv hahahaha

ashra said...

wahh..meriahnye korang.....
hehe.nape luv ko gemuk..hehe..

cantiklah view masjid dgn bunga api mercun tu..

kak ijan said...

Wah meriah gitu...macam sambutan new year. hahaha :)

Nur Hareza said...

pandainyer amek pic bunga api lurve tu..

Iryani Noor said...

Mrs Eady:
tq =p

*********************************************

K Nur:
haha.. die takut kot.. mcm sofia dia siap baling lagi bunga api tu.. haha..

********************************************

Ashra;
ehhmmm tgk la sapa yg buat, dah aku pon gebu kn.. kekekek..

cantik kn view tu.. sejuk je..

********************************************

K.Ijan:
ala kitorg nyer biasa2 je.. ada yg duduk kt blkg rumah kitorg, firework die dh mcm sambutan hari merdeka... cantik sgt...

*********************************************

Reza;
hehe.. tu pun berapa kali test =p