Wednesday, August 10, 2011

:: Wordless Wednesday v.3 ::

Lama dah meng'up-date' apa2 pasal Sofia.. Harini 10/8/2011 Sofia genap 1 tahun 4 bulan.. Sudah besar anak dara mummy nih.. Dah boleh ada adik nih =p.. Hehehe.. Tapi lom ada rezeki lagi... Tak pe la.. Kalu orang tanyer aku hanya senyum sahaja, dalam hati Allah je yang tahu..  
"Ya Allah, Ku bersyukur dengan kurniaan & rezeki yang Kau berikan.. Hanya Kau yang Maha Mengatahui susunatur jalan kehidupan Ku.. Pintaku, semoga Kau berkati & rahmati keluarga kecil ku ini".
:: Mummy's lil heart warmer ::

:: Mummy's lil food tester ::

 :: Mummy's lil photographer ::

:: Mummy's lil training coach ::

:: Mummy's littler hugger ::

:: Mummy's lil bonzer =p ::

Sofia's vocabulary:
Nenen = susu
Mamam = makan


Nenek = nenek
Atak = Atuk
Yayan = Jalan
Awlaaah = Allah

Sekarang nie, ini budak sudah pandai imitate orang.. Kalu aku tanyer die:
Mummy : Atuk marah macam mana??
Sofia: Aippp..
 
Mummy : Omar nangis macam mana??
Sofia: Uuuu Uuuu Uuuu (siap ada lagu tu)

Mummy : Omar batuk macam mana??
Sofia : Ohok ohok ohok

Mummy : Daddy dengkur macam mana??
Sofia: hurghhh *bunyi dari anak tekak.. miahahah


*nanti la aku share video die.. =p

7 comments:

nurhareza said...

best kan ada anak kecil ni.. setiap keletah mesti buat kita tersenyum..

alyyani said...

tgh imagine cmne sofia dgn adel berjumpa. bole? :p sofia dah slim skit la tp still nampak ke michelinan nye. hahahah..

ashra said...

hehe.suka gambo last tu.kerek sungguh.keke

suka dengkuran daddy sofea.haha!

nd.auni said...

salam sis, nk tye...sis pki lumix brp? hehe...tQ :)

NurShahFamily said...

dh besar ank dara yani nie hehehehe... makin cute je.... sofia ank baik mesti la semua sayang hehehe

Momma Qiestina said...

cun gile seme gambo. yanu guna adobe photoshop lightroom eh?

Iryani Noor said...

Reza;
ya betull.. ade je benda nk buat kite ketawa / sakit hati.. miahahha..

******************************************

Alyya:
mesti meriah kalu derang jumper =p... ha'ah sofia dh makin slim.. sbb lasak sgt..

*****************************************

Ashra:
gambo last tu sgt muke farid kn.. miahahahhaha...

*******************************************

Nd.Auni:
owhh tu adik akak nyer camera.. mostly gambar2 dlm blog akak nih akak pakai nikon D60 =p

*******************************************

K.Nur:
lu la makin beso makin bnyk keletah die.. ade je bende die nak buat.. keng kadang geram pon ade.. ahahhah...

*******************************************

Yat:
hehe tq tq.. ha'ah ada yg pakai lightroom.. ada yg pakai photoscape =p