Wednesday, August 24, 2011

:: What Is You Favorite Chocolates?? ::

Setiap orang pasti ada favorite chocolates kan.. For me aku paling suka makan

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.
.
.
.
Choki choki
Yep yep I noe macam budak2...
But rasa die sedap beb...
Plus harga die murah.. Satu paket RM1.30
Aku ralit makan choc nie sambil baca buku..
Leh habis berpeket2.. Hehe
Kalu time kecik2 siap letak atas roti hokeh =p

:: Stock Choki choki kat rumah =p ::


:: Ada 3 flavor Choc, Cashew nuts & Milk ::

Orite, next aku suka (ikut susunan)
  1. Kinder bueno
  2. Hersheys nuggets
  3. Kit Kat
  4. Cadbury Choc


And lastly Patchi..=p
Tunggu orang bagi baru la dapat makan
Nak beli sendiri *glup telan air liur
Mahal benau.. xde nyer aku beli
=p


So apa favorite chocolates korang???

8 comments:

Nini D.. said...

choki-choki tetap jadi pilihan hati saya!!!

Nur Hareza said...

nak pegi langkawi borong coklat!!!!!!!!!!!!!!
n3 yani ni memang menggugat kesabaran..

alyyani said...

kinder bueno! :D yani suka choki2 bole gang dgn nia nih :p

ashra said...

hehe.aku suka semua coklat kecuali dark choc..(die for choccolate.keke)

feveret hati aku,ferrero rocher.tu kalu aku dapat set besar,aku melantak sorang je.keke

psst..lawa header.aku maleh tul nak tukar..

Iryani Noor said...

Nini D;
sama la kite =p...

*******************************************

Reza;
miahaha.. ehh nnt nk tumpang sikit bolehh?? hehehe..

********************************************

Alyya:
awuhhh sama plak taste ngan nia =p... tp serious, bile start mkn xleh berhenti =p

*******************************************

Ashra;
sama la beb.. dark choc pahit.. xsker =p..

ferrero rocher, rasa die lebih kurang mcm kinder bueno.. heheha..

comot la header aku tu... boleh la.. janji ade =p

nad said...

yani, aku suka makan coklat Toggi.. Best wehh.. Time peknen giler coklat.. Tu yg naik bekilo2 cam tempayan.. wakakakaka...

P/S : mmg x saba nak raya nih, siap dah training ipan salam raya.. huuhuhu...

Yaya said...

babes, all time fave aku choki-choki ngan kinder bueno...masa preggy ni pun suka sangat layan choki-choki...sama naik ngan ayesha...aku pun borong 4 kotak mcm ko tu kinder bueno kat langkawi..kejap je abis..pastu pesan 2kotak lg kat ofismate aku pegi baru ni..heaven!! as for hersheys aku suka white choc..yg sampul dia biru putih tu...kitkat pun suka jugak...cadbury ok ok..choc mahal mcm patchi, fidani, godiva tu mmg tak beli la..masa hantaran je dulu beli lebih skit, kang kasi org buat hantaran diri sendiri tak pernah merasa kan..hehehe...

Em's Family said...

choki choki ni susah nak jumpe ni.. tapi hari tu aku makan, rase dia dah kurang ummphhh la babe.. manis semacam je