Thursday, August 25, 2011

:: Buffet Ramadhan 2011 Cheng Ho ::

Another breakfasting with my officemate... Kali nie berbuka @ Restaurant Cheng Ho..  Memandangkan mood raya sudah mari, so akak malas nak menaip panjang2.. Layan gambo la k..


:: Tempat main dish ::

:: Kuih-kuih ::

The Food





:: Kak Uyun with all her anak Dara =p ::

:: Gee & Shah ::

:: Nape la Sopia senyum macam tu ::
:: K.Uyun with Alia ::

 :: You wanna piece of this?? =p ::

Overall aku boleh cakap food die sedap tapi a bit disappointed sebab menu die tak sebanyak yang di iklankan.



Bufet Ramadhan
  • 5+1 Bufet PERCUMA untuk orang yang ke-6
  • 20% Diskaun bagi minggu pertama

Isnin – Khamis
RM43.90++ Dewasa
RM20.90++ Kanak-kanak (bawah 12 tahun)

Jumaat – Ahad
RM46.90++ Dewasa
RM23.90++ Kanak-kanak (bawah 12 tahun)

Untuk tempahan 03-4149 6094

2 comments:

Nur Hareza said...

sofia pandai main idung la..

ashra said...

bestnye..

aritu aku tengok rancangan apa tah,dk promote gak restoran amy search ni.teringin gak nak gi,tapi tak gi pun.keke...