Thursday, August 18, 2011

:: Berbuka Dengan Office Mate @That Little Gerai in AU5 ::

Sudah 2 hari I membujang... Hehehe.. Sebab nyer En Suami outstation kat JB.. Semalam aku dengar budak2 bujang kat ofis nie discuss nak pergi berbuka ramai2.. So harus la aku join kan =p.. Pikir punyer pikir, last2 we decided nak makan @ That Little Gerai. Terus call untuk booking tempat & order nak makan ape. Nasib baik still ada meja lagi =p..


:: Me, Shah, Lil Sofia & Gee ::

:: Ikin with her housemate ::

:: Sabar menanti waktu berbuka ::

:: Gee & Sofia ::


 :: Mummy dengan Sofia ::


The Food

:: Big Ass Burger =p ::

:: Seafood Aglio Olio (Small) ::

:: Chicken Chop ::

:: Grill Chicken ::

Huhu the food memang superb nyummeh..Time berbuka tu dah tak pandang kiri kanan.. Bila pinggan dah licin baru la berborak ngan member2.. Miahaha.. Buruk lantak tul.... Sofia makan sampai menjilat jari... Tak percaya?? Tengok gambar nih
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Finger licking good =p ::

:: Ikin & Ain with Spaghetti Carbonara::

:: Hamboi Shah dah ada gaya dah nak jadi mak tu =p ::

:: Muka budak yang kekenyangan ::

Kitorang lepak sambil borak2 sampai pukul 9.30pm.. Ye la bukan selalu kan dapat makan sekali ngan office mate..  Pastu alhamdulillah Sofia is in a good mood, memang tak meragam..Lagi la mummy die rancak berborak.. =p .. Maceh ye Sofia sayang..

So sapa-sapa yang nak makan time berbuka kat sini sila buat reservation dulu yer... 
Korang leh call no nie:
017-3193585
012-3320416

:: Miniature burger TLG =p ::

13 comments:

ashra said...

wo..besnye..
haruslah satu hari ko bawa aku gi sini kalu aku ke KL eh?
eceh..macam lah jauh nau KL dgn aku.keke

sukalah gambo sofea jilat jari.hehe/cute..

aishah zaharin said...

ohohohohoho TIDAKKKK! gambar ini sangat kejam kalau dilihat semasa menunggu waktu berbuka. :) nice set up la yani. rindu pulak nak makan TLG's food

msdarling said...

k.pah x jmpe la kedai ni dkt mana....huhuhuuu

msdarling said...

k.pah x jmpe la kedai ni yanie....huhuuh...bg map bley?

kak ijan said...

Amboi Sofua bukak puasa jugak ke? jeles auntie tengok sampai menjilat jari. hehe... berjela jela mee keluar dari mulut anak, sabar je lah mummy nye dok sibuk bergambar. hehehe :D

alyyani said...

ish best gila la yani. nampak kedai dgn dengan food dia mmg best. nak try la weekend ni. best kalau anak behave, kita pun tak pening nak stay lama2 kan? good girl sopia! :p

AyuArjuna BiGoshh said...

beshhnya,,,,,sesekali lepak geng2 opis sekepala :)

Em's Family said...

macam mane laa ko ni terror betul discover tempat2 gini ... nanti insyaAllah aku pun nak singgah sini

sayahappyslalu said...

sedapnya sampai jilat jari!

Iryani Noor said...

Ashra:
boleh boleh xder hal.. set date cepat.. hahha..

*****************************************

Kak Aishah:
opssss sowie.. nngehhehehehe... terliur tak?? =p.. last week akak ada tapau from TLG kn.. hehehe..

*******************************************

K.Pah:
die kat AU5.. akak tau Syed Bistro tak?? dari MRR2 akak masuk sipang ke Giant Melawati.. straight je sampai simpang yg nak ke care4 tu.. akak msk situ.. TLG ada kat sebelah kanan akak... bleh paham ke instruction yani nih?? hehehe..

********************************************

K.Ijan:
kalu mkn spaghetti, memang berjela2 mcm tu.. baru feel.. wahahhaha.. kalu tak die tak nak dok diam..

*****************************************

Alya:
mmg sedap beb.. try la.. mmg worth it sgt.. call for reservation dulu tau..

*******************************************

AyuArjuna;
betul tu...

*****************************************

Miera:
well biasa la.. aku laki bini kan kaki makan.. wahahha..

Pst: ingat nk beli buku Tg Maria Farida pasal jln2 cari mkn tu la.. ngehehehe..

******************************************

sayahappyslalu:
mmg sedap =p

Anonymous said...

Ada tempat sembahyang tak..?

Iryani Noor said...

Anonymous:
TLG ada sediakan ruang solat =p..

DadaIQ said...

Thanks Yani n esp Sofia for your support to TLG. Thanks too for promoting TLG and spread the words around. We do have tempat solat for our customers :-)

On behalf of Chef Aidy & Chef Ray @TLG®