Tuesday, August 23, 2011

:: Berbuka Dengan Nasi Pilaf Pudina Dan Lemon & Ayam Panggang Maghribi ::

Last week, aku terpaksa ambil EL sebab Sofia demam. So bile duduk kat rumah nie, mula la terasa nak memasak best sikit.. Hehehe.. Bile googled aku jumpa blog Kak Nur nie..Macam best je tengok nasi pilaf die.. So berbekalkan apa saje barang yang ada dalam fridge tu, aku pon masak ler nasi pilaf & ayam panggang maghribi =p..
and hasilnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WALLAH



For recipi korang leh tengok:


1 comment:

ashra said...

wah..sedapnyeee..
hehe..aku takder mood da nak masak.kepala nak balik kg je ni.hehe