Tuesday, August 23, 2011

:: Al-fatihah Buat Adik Dania Emelda ::

Al-Fatihah
Sebak bila dapat tahu adik Dania meninggal petang semalam...
She was diagnose with lukemia..
Baru berusia 2tahun ++
Aku tak sampai hati nak letak gambar Dania dekat sini..
*sungguh aku tak kuat nak menatap wajah die menanggung kesakitan.. meleleh air mata aku..
Korang baca la blog Kak Roslina

Semoga Kak Roslina & keluarga tabah menghadapi dugaan ini..
Adik Dania pasti menanti akak di Sana.. Insya-Allah..


5 comments:

ashra said...

aku baru tau dari blog member aku pasal die sakit semalam.ni kau bitau die da takder..

sedih nak baca..sbb anak sebaya kan..
mudahan ibu ayahnya tabah...
allah lebih kasihkan si kecil itu.

ummi nia said...

betul kak..berair mata sy bila baca belog kak lin..dahlah anak dia sama nama ngn anak sy..umur pn sebaya plak tue..

Nurul Aini said...

Sedihnya baca blog ni.. Al-Fatihah

Iryani Noor said...

Ashra:
tu la babe... aku mmg tak sanggup tgk die bergumpal2 dgn wayar tu.. sebak sgt.. alangkan kite yang org luar nie tgk pon kesian, apa lagi mak die kan...

Anyway kalu ko baca blog tu, mak die ibu tunggal.. ayah die dh xambil kisah hal anak2.. kesian sgt.. besar sungguh dugaan buat ibu die...

*******************************************

Ummi nia:
kan.. dh 2thn lebih.. tgh banyak keletah... tapi Allah lebih sayangkan adik dania.. semoga rohnya ditempatkan dikalangan org yg beriman..

Nur Hareza said...

serius sedih.. melelh air mata.. tetiba rasa tak nak shopping, tak nak makan luar, xnak berjimba2 sbb nak simpan duit banyak2 if perkara ni terjadi kat anak sendiri (Ya Allah, minta dijauhkan)memang tak nak kija.. nak duduk 24/7 jaga anak.. huwaaaaa..