Tuesday, July 26, 2011

:: Floria 2011, Putrajaya ::

Autopublish entry
Even though citer nie dah sedikit basi, tapi aku still nak hapdate gk.. Hehehe.. went to Floria on the last day it was held, 17 Julai 2011. Actually Ham & Eliz ajak pergi sana hari Sabtu malam tapi disebabkan Farid kerja so terpaksa la duduk diam2 kat rumah =p. Tiba2 pagi Ahad tu mama ajak lepak kat rumah adik aku, Ya @Precinct 17.. Die cakap petang tu leh la pergi Floria =p...

Kitorang sampai @parking lot around 5pm.. Time tu orang dah start ramai. Nasib baik jumpa parking. Sangat panas okeh Putrajaya waktu petang.. Bunga pun dah start nak layu.. Hehehe. Anyway malas nak taip panjang2, just tengok2 gambo je la ekk..




















5 comments:

ashra said...

hehe.tiap2 tahun korang mesti tak miss kan..

err..suka lah tudung2 korang. =p nak je try,tapi takut klakar lak dgn muka aku..hehe

ana said...

bestkan? ana gi time lps hujan...rasa mcm kat CH. hehehe

Em's Family said...

wah korang ni betul2 bawak fesyen baru bertudung.. aku nak tergelak tengok muke sofea.. macam tengah pening nak tengok bunga ape dulu hahah

NurShahFamily said...

tak dpt gi tgk sini je lah hehehhe
yani,
sofia nak ade adik ke? hehehehe nampak berisi je...

Iryani Noor said...

Ashra:
kena cuba dulu beb.. org lain boleh kite pon mesti boleh gak.. miahahah.. tam moh kalah ngan org lain =p

********************************************

Ana:
wah mesti best.. sejuk je.. time kitorg pegi ni panas gile..

********************************************

Miera:
hehe baru berjinak2... tu pon adek aku yg lilit =p..

sofia tu sebenor nyer kapanasan.. tu pasal muka blur je.. sib baik tak mengamuk..

********************************************

K.Nur:
xder isi.. cuma mmg berisi.. asyik mkn je =p