Monday, July 18, 2011

:: Baby Qairin Hani ::

Last Friday, aku ngan Eliz pergi melawat Nini, classmate UTM kitorang yang tengah berpantang kat rumah dia @ Bandar Sri Damansara. (*Both Nini & husband die classmate kitorang dulu).. The next day Nini akan terbang balik ke rumah parents die kat Sarawak untuk habiskan pantang kat sana.. Actually Nini selamat melahirkan baby Qairin Hani (*cute kan nama dia =p) on 18 Jun 2011, tapi baru harini baru kitorang berkesempatan nak pegi melawat... Ehehehehe..

Waktu nak keluar dari ofis aku, aku suruh Eliz tunggu kat depan block office die, siap cakap "Lagi 10 min aku sampai".. Sekali time hidupkan kereta, enjin aku tak mau hidup.. Anak ayam betul.. Rupa nyer battery kereta aku dah kong.. Terpaksa mintak tolong Gee cari baterry kerete baru kat area Jalan Ipoh. *Macehh Gee =p.. Pastu patah balik office, Shah pulak tolong pasangkan battery aku.. *Maceh Shah.. SKT tahun nie tinggi la sikit yer =p..  

At last pukul 1.30pm baru la semua settle, terus pick up Eliz and pergi rumah Nini.. Main redah je nak pergi sana as aku ngan Eliz tak familiar sangat ngan Bandar Sri Damansara.. Tawakkal je, nasib baik tak sesat =p.. Bile tengok muka Qairin, rasa sangat worth it dengan semua hassle tadi..
:: Elelelelle chomell nyer die tido ::

:: At last, bukak pun mata =p ::

To Nini: Selamat menghabiskan pantang @ Sarawak yer.. Nanti hse warming jgn lupe jemput =p

7 comments:

abah khalisha said...

comelnya..moga besar besar nanti jd anak yg soleha

irmafittaputri said...

alala comelnye anak nini...sueeet mcm kakak die qisya laaa

ashra said...

comelllnyeee..geram!..
muka qisya ye..

Putera Katak said...

yahoo...SKT tinggi tahun ni...tp rasuah namanya 2...jgn lupa servis kete tue...kang lain pl jadi pas ni...

Putera Katak said...

yahoo...SKT tahun ni dapat tinggi tapi rasuah ah...jangan lupa servis kete tue...nanti lain jadi pl pas ni...

Putera Katak said...

yahoo...SKT tahun ni dapat tinggi tapi tue namanya rasuah ah...jangan lupa servis kete nanti lain pl jadinya...

ninieZUERYANNIE said...

hihihihiii..

hi yani.. ade gak entry Qairin Hani nih.. yg bestnyer citer di sebalik tabir tuh ek.. haru betol.. sian ko dtg perut kosong lagi.. sori la, bujang sungguh umah aku time bpantang nih.. thanx lagi skali tau, dtg melawat ktrg aritu..

* nak gtau gak, yeahuuuuu arini aku dh 41 ari dh weyh.. x sabonye nak malahap mcm2 mknn yg x blh nk dmakan mase bpantang.. tahap mengidam dh nih.. =)