Wednesday, June 29, 2011

:: Transformers: Dark of the Moon ::

Back from work, aku terus headed to Wangsa Walk.. Dating dengan hubby.. Kitorang tengok citer Transformers (5.10pm).. Sangat sangat best.. Mula2 macam a bit slow, tapi bile masuk je part action, aku tak sempat nak bernafas... Tersangatlah best.. Enough said...


*kurang best sebab Megan Fox xder..

P/S : Habis je citer nie, semua org applause.. So korang dapat bayangkan betapa best nyer citer ni...

8 comments:

alyyani said...

applause yani? last cerita yg kitorg tepuk tgn is LOTR3. tak saba nak tgk esok! mujur tak review lebih2. :p

Em's Family said...

sesungguhnya aku tak minat cerite ni huhuhu, tapi laki aku suke, n ampak gayenyer kene laa layan jugak :d

ana said...

ala..byk tul cete dlm wish list ni...tak sempat nak tgk lg. dh bertambah pulak cete nie... :(

NeenaAnuar said...

waa.. esok my turn plak! tak sabar! ehehehe...

nurhareza said...

jeles..;)

ashra said...

waa...seperti biasa lah..tak dapat tgk kat wayang.

psstt: aku terlepas byk entry ko ni,buatkan aku rasa macam da lama je tak hapdet blog.padahal tak smpi seminggu pun.hehe

Iryani Noor said...

Allya:
hehe kang kalu tulis lebih2 ade gak org baling telur kt kete.. kekeke..

*********************************************

Miera:
weyh cite nih serious bestt.. rugi kalu x tgk..

****************************************

Ana;
xpe settle kn satu2 dulu.. tp cite nie mmg wajib tonton =p..

Iryani Noor said...

Neena;
wahhhh nk tgk esok ekk.. janji you takkn disappointed.. best sgt2..

******************************************

Reza;
meh la hantar hasya kt melawati.. kitorg tolong jaga kn.. heheheh =p

*******************************************

Ashra:
miahahaha... tu la aku heran nape ko sepi jer.. pasni sila hapdate project2 baking ko...nnt leh aku try =p..