Wednesday, June 8, 2011

:: Alhamdulillah.. Masih Ada Rezeki Sofia ::

OMG sangat tak sangka.. Ingat lagi entry nie??? Actually pemenang utama dah di umumkan semalam tapi Sofia bukan salah seorang pemenang... *tahniah buat pemenang2 Anakku Cute With Romper Contest.. Tiba2 harini aku dapat msg dari penganjur, K.Nur yang Sofia terpilih as pemenang gak... *ehh agak sedikit pelik di situ

Rupa-rupa nyer K.Nur minta pemenang2 utama tadi untuk vote seorang lagi peserta yang dirasakan layak untuk terima hadiah.. Alhamdulillah, gambar Sofia menjadi pilihan 2 daripada 3 winner tadi untuk turut menerima hadiah dari Nurshahfamily... *kalau dah rezeki tak ke mana kan?? Maceh kepada Cute Mum & IntaNBerliaN yang sudi vote for Sofia =p..... and tidak dilupakan juga buat penganjur, K.Nur yang sudi buat contest nih.. Moga business akak akan lebih success.. Amin

:: Alhamdulillah.. Maceh buat aunty2 yang vote saya ::

10 comments:

Cute MuM said...

sama2.. sofia comel sangat.. geramnya tengok..

ashra said...

hehehe..rezki sofea ye..
congrats..

amboi..da bertudung ye skang =p

Iryani Noor said...

Cute Mum;
hehehe.. tq tq...

Iryani Noor said...

Ashra :
kata org rezeki jgn di tolak.. hehehhehe...
*time nie aku saje je sarung tudung kt kepala die.. nk tgk die ngamuk ke tak... tahan 2-3 minit je.. kekekke

IntaNBerliaN said...

ololoooo comelnye... putih melepak!!.. sama2...

NurShahFamily said...

ok yani sama2 hehehehe... nanti email akak nama alamat n no tel ye

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

comelnya dia...

ninieZUERYANNIE said...

ahhh comelnyer sofia nih!

ana said...

alalalala...tomeinyer dia.

Iryani Noor said...

IntaNBerliaN:
heheheh tq tq..

************************************************

K.Nur:
dah email...

************************************************

K.Naimatul:
heheh.. tq =p..

************************************************

Nini & Ana:
maceh.. macehh