Monday, June 20, 2011

:: Memang Best KL Gangster Nihh.. ::

Aku tersangat jarang tengok citer melayu kat wayang.. Selalunyer aku layan kat Astro First je.. Tapi memandangkan geng2 aku kat Langkawi nie semua lelaki, derang pun ajak aku tengok citer nih *aku tak der gang pompuan kat sini... sob sob.. Kalu ade pon, die bawak family.. Overall aku leh cakap citer KL Gangster nih memang best.. Tak rugi tengok kat wayang... Kredit tu Syamsul Yusof.. Leh kata sepanjang masa action je.. Dengan sound effect die, perghh ganazz abes la..

Meh layan pelakon2 KL Gangster
pic credit to Limau Ais

Syamsul Yusof as Shark

Ridzuan Hashim as King

Aaron Aziz as Malek

Adyputra as Jai

Zizan Raja Lawak as Abg Long Fadil
*part Zizan mmg tak boleh blah.. Lawak giler

Sheera as Zati (adik Malek & Jai)

Shoffi Jikan as Ajid

Adam Corrie as Dragon



3 comments:

ashra said...

best ek?wokeyyy..
akan aku tgk wayang dgn en,tinggalkan ica kat bilik sorang2..hehe.astro first jeee la...

aku mmg tak sabo nak tgk citer ni sbb ada adi putra n aaron aziz..aku minat dua orang ni..

aritu tgk 'kongsi'..
pada aku ok la..so so..

alyyani said...

amboi nama pun ganas. memula dulu ingatkan adiputra tu bront palarae. kalau dpt bront lg best kot eh. ehehe, tak tgk pandai je komen. alaa tunggu astro first la nmpk nye ni :)

lia said...

ramai kata best tp x berkesempatan g nak tgk...