Friday, June 10, 2011

:: Kung Fu Panda 2 Bebehh ::

Yeehhaaaa.. Finally aii dah tengok Kung Fu Panda 2... Sangat kelakar hokeh and ada satu part yang sedih... Aisyhhh leh menangis la part tu, coz' I'm a mother and i know canner perasaan seorang ibu bile kite tinggalkan baby kat dalam kotak for the sake nak selamatkan die. *Owhhh sedih la part tu...

:: The Furious Five ::

:: Lord Shen yang sangat jahat ::

Baby Po...
*awuhh cuteness



:: Aaaaa chomel.. chomel ::

:: Scene yang berjaya buat aku nanges ::
*time nie mak Po saying goodbye to him

P/s: rasa nyer cam ade part 3 kot..

Anyway, malam nie aii nak pergi dating bersama En Husband... Sofia duduk ngan atuk nenek yer.. Mummy & daddy nak tengok citer X-men : First Class... Tiket sudah beli... Wehooo..


En Husband, jangan lupa date kite kul 12.10 mlm nie yer =p
*awuhh lame dah tak ngedate sambil tgk mid nite movie berdua
=p


7 comments:

alyyani said...

baby po sgt chomel! enjoy x-men pulak ye. gempak! :D

NurShahFamily said...

wah wah wah berdating ye hehehehe... jeles nie hahahahaha... nk ajak shah gak la... tapi tgk wayang kt umah tunggu astro first kuar kihkihkih....

ana said...

bestnye...slmt berdating ye.

Iryani Noor said...

Alya:
baby po sgt adorable... x-men pun ok gak.. nampak retro gitu.. tak sangka xavier tu handsome waktu muda.. miahahah...

************************************************

K.Nur;
heheheh... kalu filem aksi kena tgk kt wanag.. pasni nk tgk transformer lak =p...
astro first bnyk citer melayu je.. tp aritu layan Kongsi kt umah, mmg pecah perut la..

******************************************

Ana:
hehehe.. tq tq.. sekali sekala ngedate berdua =p..

ashra said...

wuu..sedihnya..nak gi dating2 tgk x men..

aritu aku gi tgk kungfu panda gak..hehe.best kan.
tapi aleesya tak le duk diam sgt,sbb die tak enjoy citer ni..
kalu rio tu,sbb musical cartoon kan.die sukalah..hehe

kak ijan said...

Kak Ijan dah tengok jugak..angkat tangan!!! angkat tangan!!! hehehe.... memang kelakar tp ada part sedih tu yg terhiba sekali tu... huhuhu...tp overall memang great movie :)

Psst, amboi korang sempat lagi g tgk movie dua dua ye..sofia, tengokla mummy daddy sofia ni... esh esh eshhhhh.... :D

Iryani Noor said...

Ashra:
heheheh meh tinggal aleesya kt umah aku =p...
sekali sekala je leh berdating ber2.. nk tinggal selalu kesian lak kat si kenit tu... tunggu die beso skit baru bwk tgk wayang... bdk2 nie kalu buat apa2 mmg susah nk concentrate especially kalu tgk movie yg lebih 1jam... haru jadik nyer.. hehhehe

************************************************

K.Ijan:
kan kan.. mmg sgttt best.. lawak mmg pecah perut punyer la.. smpai meleleh air mata.. tp msk parat sedih tu mmg xleh tahan.. sebak sgttt.... mmg thumbs up la kt director citer tuh... pandai main ngan emosi penonton..

awuhhh sekali sekala kuar berdating tgk midnite =p.. bdk kecik xleh kuar rumah mlm2.. miahahah *alasannnnn...