Friday, June 10, 2011

:: Judah Berbuka Puasa Yang Simple ::

Alhamdulillah, semalam aku berjaya menghabiskan puasa ganti pada hari ke-2 untuk minggu nie.. Another 5 more days to go.. Actually nie puasa ganti untuk tahun 2009.. *Last year akak puasa penuh yer =p.. Semalam pun masak 2 jenis lauk yang simple2 je..


:: Sambal goreng ikin bilis & tempe ::

:: Masak lemak labu ::

3 comments:

ashra said...

waaaa...5 hari je ke lagi?
aku 15 hari ok.baru ganti 10 hari.ni tgh posa arini...mengagahkan diri.keke

sedap tu lauk labu ko.hehe...
nanti aku nak buat gak la..ada labu ni.tapi malam ni ada makan2 dgn budak2 department en kat bagan lalang..hehe

Iryani Noor said...

Ashra:
ahahah 5 hari nie pon berchenta nk ngabis kn beb...

kalu nak lagi sedap, ko pilih labu yg dah masak sikit.. so nanti bile mkn die rasa manis.. aku nyer nih tak berapa manis, so kurang kick..

wah nak g bagan ekk.. sedap nyer... nnt amik gambo bnyk2 ekk..

pst: bile kite nk wat BBQ nih??? =p

Yaya said...

wowweee aku suka masak labu...mmg pembuka selera btul..tgk ko and ash masak memasak ni xsabar nak balik rumah subang, lama sangat dah aku x masak...ada la 5bulan..dh lupa kot agaknye nak masak..weyh tempe goreng ikan bilis ko tu nampak sedap, rangup n pedas..aqsa xsuka tempe aku pulak penggemar...jd jarang2 la msk tempe..:(