Thursday, June 23, 2011

:: GARDEN Lifestyle Store and Cafe, The Curve ::

Jumaat lepas, Abi tibe2 ajak makan @ The Curve.. Actually die teringin nak makan meetball Ikea's tapi aku macam muak lak nak makan meatball tu.. *Ikea dah buka semula food court derang lepas proses menyamak semua peralatan kat food court tu selesai.. So aku ajak die makan kat GARDEN Lifestyle Store and Cafe.. Kirenya nie Pre-Father's Day untuk laki aku la.. *tapi die yang bayar.. Hohohoho... ngelat.. ngelat

So kite mulakan dengan appetizer dulu,

:: Classic Caesar Salad with Smoked Salmon ::
*nyumm aku suka salmon die..

Abi's
:: Spaghetti Marinara ::

Mine
:: Grilled Barramundi ::
*okeh serious aku tak tau nie ikan ape tp sgt sedap

Sofia's
:: Fries ::

Aku suka suasana kat sini dengan garden style and sangat romantic lespecially bile ada orang main piano time makan. Ngehehe. Cuma sedikit terganggu dengan live band dari opposite shop.. Kuat sangat bunyi music derang...

:: Kalu bab makan, tak nak share ngan sapa2... ::


Lagi gambar2 best korang leh tengok kat SINI and SINI yer

1 comment:

ashra said...

owhh..aku tau.aku tau.tapi aku pernah tgk cafe ni dari atas je.keke...teringin nak gi sbb putih2,cantik..cam romantik gitu.ala2 wedding garden la..

ok next!..