Thursday, June 23, 2011

:: Father's Day Celebrataion @ Bora Ombak ::

Hari Sabtu lepas, kitorang celebrate Father's Day @ Bora Ombak.. *terpaksa celebrate awal sebab Ahad aku kena pergi outstation @ Langkawi.. Kenapa kitorang pilih tempat nie?? Sebab dekat dengan rumah & tak ramai orang =p.. The food pun sedap plus tempat die cantik... *kalu tak, takkan la Que Haidar kawen kat sini kan =p..

:: The scenery ::

:: The food ::
*semua pon sedap

:: Bergambar lagi ::

:: Semua pun ada ::

Ada a few incident yang tak berapa best kat sini. Ada seorang waiter kat sini dok promote food & drinks die. Siap cakap , "If you don't like it, you don't have to pay"... Podahhhh cit.. Dalam bill ko still charged jugak walaupun mak aku cakap drinks tu tak sedap *sungguh kitorang rasa tertipu. Dah la memang air tu tak sedap.... Pastu dah la salah kira, nasib baik aku ngan adik aku check bill tu.. Nasi patut nyer 9, die kira untuk 10 org.. Tempe satu bakul, die kira 2.. Itu pun ada satu yang kitorang terlepas pandang, dalam bill ada tulis served for 9 people, tapi utk drinks die tulis for 11 people... Mind you, untuk plain water kat sini die charge 1hengget per glass.. *kire dah untung 2 hengget kat situ.. Sorry, pas nie memang kitorang banned la tempat nie..

Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Mummy kasi warning kat Sofia ::

:: Daddy pelik nape Sofia sangat baik malam tu ::
*miahahahhaha..

8 comments:

mama tisya said...

tringin nk try bora ombak tp hubby dk ckp food die tk ok and mhl..sebab rmi yg ckp suasana tu cantik..

ashra said...

hehe.adess.klakor ayat waiter tu..ayat pancing yg x patut!

kalu aku,aku ckp semuanya x sdp.jadi free semua.keke

ko da banned ke?masa aku g tu,ok la.so so,tapi aku da boring konsep kayu2.so aku banned gak la.keke.

ok.next!

kak ijan said...

Amboi sampai dua kali korang celebrate father's day... syok la sofia boleh jalan2..auntie itut boleh sofia? hehehe :)

Sepatutnya tak salah kira la. bukan nya ramai sangat pun, 9 orang je... macam2 la ragam ;)

Syigim said...

pernah pegi sini once, tapi masa tu hujan :( kena makan kat dlm n xdpt amik gamba sgt..

bagus u check the bill sbb most ppl main byr je. i pun slalu ingatkan my husband n myself too!! :)

nurhareza said...

makan sedap, servis kureng ek.. PANGKAH!!!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

huhuhuuuu...becareful pasnikh ...

Iryani Noor said...

Mama Tisya:
suasana mmg romantic.. org pun tak ramai.. food die not bad tp a bit mahal la.. tp kn cuba try bora asmara.. kat sana lagi best kot...

******************************************************

Ashra:
tu la pasal.. nyampah aku.. ikut kn mak aku nk je complain kt manager die tapi malas la nak beso2 kn... bior aku tulis je kat sini so korang leh tau tactik2 derang.. jgn tertipu hokehh...

Iryani Noor said...

K.Ijan;
yg 1st time tu daddy yg kuar duit.. miahahahha... aci tak?? hehehe...

tu la kak.. kitorg pun silap sbb tak check betul2 kn.. bile dh perasan tu mmg rasa sebal sgt... pasni mmg xnk mkn dh kt sini..

*********************************************

Syigim:
true.. memang kena sentiasa check bill sebab kite tak leh nk trust org luar sgt.. die nak untung so main slumber charge ikut suka die..

*next time if u balik m'sia try makan kt bora asmara.. org ckp sana lebih cantik =p..

**********************************************

Reza:
kann... memang pangkahhhh =p...