Monday, June 27, 2011

:: Family Day @ Desa Waterpark::

On 18 Jun 2011 (Sabtu), ofis aku buat Family Day @ Desa WaterPark.. Pendaftaran bermula dari pukul 8.00 pagi tapi biasa ler bila bawa anak-anak dara adik2 aku, harus la tiba lambatkan.. Nasib baik urusetia still ada kat kaunter pendaftaran tu *rasa nyer kitorang org yang terakhir mendaftar kot.. So lepas ambil pas masuk, goodie bags and no lucky draw kitorang terus masuk dalam.. *no luck draw tu kena ptong 2.. satu kasi pd urusetia & satu lagi kite pegang.. Sebab dah kelam-kabut time mendaftar tu, adik aku lupe nak kerat and die kasi 2-2 tu balik pada urusetia.. Tapi nasib baik adik aku sempat tulis nama aku pada kertas tu..

:: Ambil gambar dulu dengan banner ::

Aku tak join mana2 game pun sebab peot... Hehe.. So time derang sibuk2 dengan game tu, aku layan adik2 aku, Abi & Sofia mandi... Sambil2 tu aku tolong jerit, beri sokongan kat team merah (team KP tu ). Hahaha aci la kan...

: Sofia takut dengan air pancut tu.. Hehehe ::

:: Seronok nyer dia main air ::

:: Konon2 nak jadi model la ekk ::

:: Muka budak gayat naik pelampung buaya ::

Pastu adik2 aku sewa boya (double) for RM12... Bile pulangkan boya tu balik, deposit RM5 akan dipulangkan..

:: Sofia mana muat duduk dalam boya tu ::


We really enjoy ourselves there.. Sofia la paling seronok sekali main air.. Pastu bile tengok bos2 sporting gile main game sama2 dengan staff, rasa best sangat... Ye la bukan selalu korang nampak bos melompat2 dalam guni kan... *Haha chomel jer...

:: Sofia berenang2 dengan daddy ::

At 12 pm, time semua sedang menikmati lunch, MC bacakan no untuk luck draw.. Sebanyak 60 hadiah disediakan untuk luck draw & hadiah grand prize akan memenangi basikal kat bawah nih...

:: Hadiah Grand Prize idaman semua ::
*aku tak tau la jenama basikal nih.. hehe

Aku tak meletakkan sebaranag harapan untuk menang apa2 as aku nie memamg selalunyer tak bertuah la.. Hehhee.. Lagi pun, aku tak ingat no lucky draw aku as adik aku lupe nak ambil keratan kertas yang tulis no lucky draw aku.. Tup tup, bile MC tu sebut, "No yang berikut nya 065 - Nur Iryani Mohd Noor".. Erkkk... Tergamam kejap, sampai adik aku sepak kerusi aku baru aku bangun pegi amik hadiah.. Hehehe... *macam tak percaya

Nak tau aku dapat ape??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADA
3rd Grand Prize

:: Voucher percutian ke Permai Hotel for 2D 1N @ Terengganu ::

:: Valid sampai 31st September 2011 ::

Alhamdulillah.. Rezeki jangan di tolak beb.. Cuma tarikh valid voucher ni macam suntuk sangat.. Ye la bile nak plan pergi Terengganu kan.. Jauh satu hal, puasa pun dah nak dekat nih.. Pastu bulan September kan musim raya, takkan nak berjalan kat sana lak kan.. Pikir2 macam nak jual je voucher tu.. Ada sapa2 nak beli ??

:: Sofia beramah mesra semua yang ada kat situ ::
*aku sgt selekeh dengan baju panda tu..
dah tu je baju kaler merah yang aku ada


Sebelum balik, winners bergambar dengan ketua2 kumpulan..

Pemenang pertama : Rumah Kuning

:: Bergambar dengan TKP1 - Dato' Nordin ::

Pemenang ke2 - Rumah Merah

:: Bergambar dengan KP - Dato' Ahmad Husaini ::

9 comments:

ashra said...

meriahnye..hehe.pergh.btuah gile ko.hotel da free tu,pe lg.cuti2 ke ganu plak.hehe

weyh.aritu aku ada ajak cik ya,jom reramai g mandi sini.die ckp,kotor la air nak mandi kan anak.ishh..bini doctor ni..kekeke..

ana said...

aktiviti mcm ni memang best kan? dpt eratkan hubungan sesama staf...buat keje pun senang nnti. :)

ana said...

bestkan aktiviti mcm ni? boleh eratkan hubungan.

Yaya said...

hahaha,,,tula nampak dari luar tempat dia mcm tak maintain sangat...rupanya ramai org datang mandi ek..ok je dalam dia mcm sunway lagoon tak seteruk yg aku sangka..berapa yani entrance dia? jomla ash, bawak cica kite pegi..ayesha lama xmain air..pool dia bocor masa renovate rumah..:( takpun gi zoo jom...sronok je tgk yani ngan osya gi haritu..hehe..

ashra said...

yaya:
hahahaha.tu la kau.aku da kata..ok tempat die. =p tapi kan...kalu gi zoo..emm..jauh nak berjalan.penat gak nak tolak stroller pepanas.baik main air kot..hehe.

jom sebelum puasa beb!

NurShahFamily said...

suke tgk sofia main air.... hehehe

Iryani Noor said...

Ashra:
hehehe tp xsure la pegi ke tak.. jauh arr beb...

elehhh tmpt2 camtu mmg ler cik ya tak nak.. kekekkeke.... tp ctu air die mcm busuk sikit la...

******************************************

Ana:
betul2.. kire time kt sana kite enjoy ramai2..

*******************************************

Yaya:
entrance dlm rm20... tp tmpt die mmg kecik je la.. sunway lg best kot & ada bau sikit la kt sini...

ko nk pegi zoo?? xyah la.. penat weiii.... aku mmg surrender ari tu.. hahah..

*******************************************

Ashra:
jo main air kt gold coast morib.. ctu mcm best jer...

******************************************

K.Nur:
ha'ah suke betul die dpt main air.. sampai tak nak naik.. hehehhe....

Yaya said...

oh busuk ek...haaa naseb ko cakap..dengar tu ashra..hehe..pandangan depan je dah leh judge..huhu..
bam, ko maksudkan sepang gold coast ke? nak nak gi situ..tp mahal gile kan?

Iryani Noor said...

yaya:
haha ko mmg.. asal tmpt cam buruk je terus pangkahhh =p..

bukan sepang tp morib...yg sepang tu mcm water chalet kn... yg kt morib nih resort baru.. skrg tgh ada promotion... ko tgk w/site nih
www.gcr.com.my