Thursday, June 16, 2011

:: Celebrating Hubby's Birthday ::

Secara kebetulan, on Abi's birthday ada orang nak belanja makan @ Chyna, Hilton KL, so terus celebrate kat sana... Semua ada except for my little brother... Restaurant nie berkonsepkan zaman dynasty China, sangat cantik...

:: Not in the pic : Mama, Abah, Zack & Sofia ::
*Zack p toilet kot time nih

:: Time nie Sofia still wide awake ::

The food was yummeh... Kalu korang suka makan Chinese cuisine, restaurant nie memang recommended.. Part yang paling tak tahan bile tengok resident tea master tuang Eight Treasure tea from a dragon teapot... Scary weyh tengok teapot tu... Aksi die macam nak berkung fu la... *see the pic here

:: The food ::

:: The dessert ::

:: The deco ::
*fortune cookies je xde

Balik je rumah, harus la ada upacara memotong kek... Made by none other than yours truly =p... Kek ape?? Tunggu next entry =p...

:: Si Kenit sibuk nak potong jugak.. ::

5 comments:

kak ijan said...

Happy birthday Hubby Yani.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu... bestnya makanans2 tu semua... teringat makanan buffet pulak... meriah.hehehe.... sofia!!! potong kek sekali dengan daddy ye... kena mintak hadiah jugak la dengan mummy tu :)

ashra said...

wah..ada org dpt first gaji ke blanje ni.besnye.

psst..wah da buat kek da ye skang.hehe.samela kita,bdk br blaja.x sabo ni tggu next entry.hehe

Em's Family said...

Happy Birthday Farid..

Sophia bukan main lagi. !! kek ape ko buat tu yani

Iryani Noor said...

K.Ijan:
tq tq... kalu buffet lagi meriah kak..mkn sampai kembong.. hehehe...

*******************************************

Ashra:
ala aku nyer kek biasa jer.. xder deco2 mcm ko punyer.. serious tak reti.... bapak aku ckp, "mummy ko nie xder seni la sofia"... hhahahahah.. ampehhh....

************************************************

Miera:
macehh bebehh.... nnt aku kasi update kek aper =p

ana said...

kek apa tu? nyummmyyy....