Monday, June 6, 2011

:: Auntie Kopitian, Wangsa Walk ::

Macam biasa, aktiviti hujung minggu haruslah jalan2 cari makan.. Hehehe... Kali nie kotorang makan @ Auntie Kopitiam, Wangsa Walk... The food was ok la.. Tapi air die sedap =p..

:: Mee kari ::

:: Chicken chop ::

:: Lemon Strawberry ::
*nyummm

Daddy happy sebab Sofia tido.. So kitorang dapat makan dengan tenang.. Hahhaha...
:: Tido ye Sofia ::

:: Nom.. nom.. nom ::

Auntie Kopitiam
Lot 1-20B & 1-20C, Wangsa Walk Mall,
Wangsa Avenue, Jalan Wangsa,
Perdana 1, Wangsa Maju,
53000 Kuala Lumpur

7 comments:

ashra said...

aku pun suka kalu aleesya tido.keke..

air lemon strwberi?bestnyeeeeeee..aku posa ni.


btw,smalam en nak gi kunang2 nak try jugak..btul ckp ko,aku pun tk puas hati servis die.dua kali dtg kat aku cakap aku order tu takder arini.last2 aku buat muka taik,sambil menjawab,abes tu apa yang ada??...geram tul aku.pastu aku order je nasi goreng kampung je.ampeh...

aishah zaharin said...

akak tak boleh tgk gambar makan yani. tergoda²

alyyani said...

anak tido dpt la mkn dgn tenang kan. heheh.. mmg best la yani nye info, nanti nak try makan mana2, bole bukak blog ni :D

NurShahFamily said...

hai yani...
ada n3 tuk awak ...
link: http://mamiuyun.blogspot.com/2011/06/dania-menang-tempat-ke-2.html

buka ye

NurShahFamily said...

ada 1 lagi ye yani
link: http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/06/menang-anakku-cute-with-romper-contest.html

NurShahFamily said...

pas baca 2 link tadi buat n3 ye... cz sofia dikire pemenang gak hehehehe

tahniah

Iryani Noor said...

Ashra:
ehehhe ko pegi gak mamam kt kunang2 ekk.. ko order ape kt ctu yg leh tak de tu??
tmpt die cantik tp pd aku food die ade sikit kureng la.. tak menepati piawaian anak tekak aku.. miahahahha...

***********************************************

K.Aishah:
hehehehe... saje je nk goda org lain soh gemok mcm kitorg.. kekekkeke =p..

***********************************************

Alya:
mmg heaven =p.. aaa pasni sile la jenguk2 sini selalu.. kami laki bini mmg suke terjah tmpt mkn baru =p...

*******************************************

K.nur;
wahh tak sangka ada gak hadiah utk sopia.. insya-Allah nnt yani buat satu entry ekk.. tq kak =p