Thursday, May 19, 2011

:: Sofia ke Taman Metropolitan, Kepong Lagi ::


Hi kawan-kawan, ape aktiviti korang on Wesak Day?? Mummy & Daddy bawak Sofia jalan-jalan @ Taman Metropolitan, Kepong. Best tau.. Sebab ape???

1. Dapat berlari ke sana sini


2. Dapat main beskal


3. Daddy dapat exercise


4. Dapat tengok pengantin baru =p

*identiti pengantin terpaksa dirahsiakan bagi tujuan privacy

Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

5. Dapat makan ice cream.. yeahhh

:: Ice cream mummy ::

:: Ngehehehhe best best ::
*ok tipu.. ini hanya lah gambar hiasan

Yang sebenarnya daddy suapkan sikit-sikit je. Daddy cakap Sofia tak boleh makan ice cream banyak2.. Nanti gigi rosak =p



9 comments:

Mrs. Eeza Herman said...

mesti sofia hepi dapat lari sana sini..
pasni confirm sofia ckp, mummy tak dapat kejar...

ashra said...

hehe.pengantin tu tgh photoshoot ke,atau tgh merajuk berdua duk kat tepi nun.ada dua makna gambo tu.keke (sibuk hal rumahtangga orang.)

daddy tak adil!
sofea mam sket je eskrim.daddy mummy mam banyak..cian sofeaaaa...

Fathiyah said...

syoknya dpt bwk anak jln2
tgu lps pantang, saya pun tak sbr nk bwk nuha jln2. heeee

ninieZUERYANNIE said...

bestnyer! brp kali rs nak g sane, blm kesampaian lagi.. bukan jauh pn dr umah.. ish ish.. ade je alasan!

ana said...

tak tahan tgk roti aiskrim tu...yummmyyyyyy

NurShahFamily said...

tomelnyer sofia... dh panjang la kaki dia melangkah... thn dpn bo main kejar2 ngan aleesya lak ye

Iryani Noor said...

Eeza:
hahahha.. kite tgk sapa lari lagi laju =p...

*********************************************

Ashra;
miahahaha... baru kawen mana leh gaduh.. kalu gaduh pon, gaduk2 manja gitu =p...

"Aip, Sofia nyer perut kecik lagi, so makan sikit jer", kata daddy =p

Iryani Noor said...

Fathi;
Insya-allah, nnt nuha dah boleh berjalan, bawak la die p taman2 mainan.. time tu, tak larat nk kejor...heehhe =p...

************************************************

Nini:
sementara ko belum bersalin nie, baik bawak qisya jln2 kt sini.. ko pon leh exercise sama.. =p..

Iryani Noor said...

Ana:
kann.. nyummm... hehehhehe =p...

**************************************************

K.Nur:
heheheh skrg die leh main futsal ngan abg ipan.. next year main bola jaring ngan aleesya pak =p.. heeheh... bile nk jumpe nie kak??