Thursday, May 12, 2011

:: Mother's day Celebration ::

Sambutan Mother's Day dah 5 hari berlalu... Aku still terhegeh2 lagi nak update cerita on that day. Hehehhe.. Kali nie semua adik-beradik aku ada, so meriah la =p.. Anyway, kitorang celebrate @Cozy Corner, Ampang Park as mama memang suke makan kat situ... Thanx to Dalila sebab belanja makan =p... *org tu baru dapat 1st pay-check die..

:: Tomyam ::

:: Pembahagian tomyam ::

:: Tofu masak ape tah ::

:: Butter prawn ::

:: Sweet sour fish fillet ::

:: Asparagus with beef ::

Lepas makan, aktiviti bershopping la pula. Mama nak beli tudung, so kitorang pergi kedai Uncle Raja. Rasa nyer sapa2 yang nak cari material baju nikah mesti tahu kedai uncle nie kan. Beading die memang cantik =p...


:: Kaum bapa berehat di kerusi sambil menunggu kaum ibu bershopping ::

Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:: Ini budak sangat aktif mau berjalan ke sana ke mari ::
*sambil berjalan tu mulut dok mengomel je

Happy Mother's Day to all ladies out there
=p

3 comments:

NurShahFamily said...

wahhh dh laju ye sofia jalan hehehe... pas ni bo la jalan sampai jb hikhikhik

ashra said...

wahh..dalilahh..rugi tak pau aritu.keke..

pasni sakan la ko nak kejar sofea ye kalu gi jejalan.keke

kak ijan said...

Happy mother's day Yanie... makan besar betul tu...part pembahagian tom yam tu tak tahan.hehehe.... kena adil dan saksama ye tak? :D

Lil sofia maintain cute je. aktif berjalan sana sini ye sekarang...