Thursday, May 26, 2011

:: Jom Berendam ::

Sabtu lepas, kitorang balik Bt Pahat as Abi ada kerja di Kulai. Seperti biasa, aktiviti Sofia di kampung harus lah naik beskal. Kali nie atuk yang jadi mangsa. Habis ke hulu ke hilir die bawak Sofia.. Ekekekke...

Yang geram tu, time makan pun nak naik beskal. So what we do is every 2 kali pusingan, Abi akan singgah depan porch rumah and aku akan suapkan 3-4 sudu. Haisyh macam tu skali. *Tak pe la, anak punyer pasal, layankan je...

Selain naik beskal, Sofia have found a new activity
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADAAAA....
Nie ler activity terbaru Sofia

:: Berendam dalam besen atuk ::

Yang kelakar nyer, Sofia takut nak duduk dalam besen tu, so die mencangkung hokehh.. Heheheh.. Nenek die lak risau kalau-kalau Sofia poo-poo dalam besen tu.. *nasib baik tak =p. Macam-macam aksi die buat dalam tu, kejap bangun, kejap mencangkung, tepuk2 air, main simbah2 kat sapa2 yang duduk dekat ngan die. Pastu time nak keluarkan die punye la susah, mengamuk2 macam hape... Ngahahaha... Nanti-nanti kite main lagi ekk Sopia.

:: Kejap pusing depan ::

:: Kejap pusing ke kiri ::

:: Pastu main tepuk2 air ::

Apa pun yang die buat, really puts a smile on our face...
Sofia.. Sofia

5 comments:

ashra said...

uihh..sofea.pepanas ni kalu auntie la dapat berendam camtu,mmg auntie tak kuar baldi la..hehe

Iryani Noor said...

Ashra:
errrr ade ekkk baldi yg leh muat ko?? hahahha..
kalu ko tgk video die, lagi kelakar... tp xleh upload lak kt sini.. time aku tgk die berendam tu, aku pon cam nk join skali...=p

ninieZUERYANNIE said...

seronoknyer.. comel sgt!!

NurShahFamily said...

ok la tu ade benda baru nk dibuat hehehe...
pas ni kene la beli besen besar tuk umah lak hikhikhik...

kolam plastik pun ade...

Iryani Noor said...

Nini:
tu la.. seronok dpt berendam =p...

**********************************************

k.Nur;
hehehe kolam plastik mmg dh lama beli tp lom bukak2 lagi... atuk die ckp nnt nk bwk mandi kt swimming pool =p